• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 97111407445
  • منبع : ارتش جمهوری اسلامی ایران

امیر سرتیپ دوم خلبان حبیبی:

نیروی هوایی ارتش در زمین گیر کردن دشمن بعثی نقش بی‌بدیلی ایفا کرد

نیروی هوایی ارتش در زمین گیر کردن دشمن بعثی نقش بی‌بدیلی ایفا کرد

رییس دفتر مطالعات راهبردی و پژوهش‌های نظری نیروی هوایی ارتش، با بیان اینکه در سه ماه نخست دفاع مقدس، نیروی هوایی ارتش نقش تعیین کننده و بی بدیلی داشت، گفت: در این مدت ۱۱ میلیون پوند بمب روی سر دشمن ریخته شد تا توانستیم دشمن را در خاک خوزستان زمین‌گیر کنیم.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ دوم خلبان نیک‌بخش حبیبی رئیس دفتر مطالعات راهبردی و پژوهش‌های نظری نیروی هوایی ارتش در آئین رونمایی از یادمان شهید سرلشکر خلبان ابراهیم امیدبخش در گچساران با اشاره به اهمیت این نماد برای این شهرستان، گفت: گچساران به خاطر تمرکز چاه‌های نفت، همواره برای نیروی هوایی عراق یک هدف از پیش تعیین شده بود.

وی با اشاره به نقش نیروی هوایی ارتش در صیانت و حفاظت از چاه‌های نفت این منطقه در دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: نفت در اقتصاد کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر چاه‌های نفت از دید تهاجمات دشمن در امان بودند، به خاطر هواپیماهای اف -۱۴ بود که وظیفه گشت هوایی را بر عهده داشتند و موجب تداوم این شریان حیاتی شدند.

رئیس دفتر مطالعات راهبردی و پژوهش‌های نظری نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: ادامه جنگ تحمیلی، نیازمند شرایط مناسب اقتصادی بود و به همین خاطر نیروی هوایی ارتش سیستم اقتصادی مبتنی بر نفت عراق را در روزهای نخست مورد تهاجم قرار داد. به گواه اسناد رسمی، رژیم بعث عراق که روزانه بیش از سه میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد، در ۴۵ روز نخست جنگ نتوانست بیش از ۲۵۰ هزار بشکه نفت در روز صادر کند.

امیر سرتیپ دوم خلبان حبیبی با بیان اینکه در سه ماه نخست دفاع مقدس، نیروی هوایی ارتش نقش تعیین کننده و بی بدیلی داشت، عنوان کرد: در این سه ماه، ۸۷ شهید گلگون‌کفن تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کردیم و با ۱۱ میلیون پوند بمب روی سر دشمن ریخته شد تا توانستیم دشمن را در خاک خوزستان زمین‌گیر کنیم.

شهید سرلشکر خلبان ابراهیم امیدبخش در مرداد ماه سال ۱۳۳۲ در روستای "آب‌شیرین" گچساران دیده به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دوگنبدان سپری کرد و در سال ۱۳۵۱ وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش شد.

وی برای تکمیل دوره خلبانی عازم آمریکا شد و با گرفتن ساعت طلای خلبانان در آمریکا به میهن عزیزمان بازگشت و در عملیات آزادسازی سوسنگرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۱۴ ۱۳:۰۷

باید یادی از شهید فکوری کرد که با نبوغ فوق العاده اش ارتش عراق را در همان آغاز جنگ زمینگیر کرد.