به گزارش ایسنا- سرابندی در جلسه پیشگیری از قاچاق که با محوریت قاچاق دام برگزار شد، افزود: آن چه سبب گرانی گوشت تا چند برابر قیمتها شده است، خروج دام از مرزهای غربی کشور است که استان در بروز این مشکل دخیل نبوده است.
سرابندی بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده و با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان با همکاری دام پزشکی و گمرک استان اولین محموله دام هفته آینده از مرز کوهک به میزان ۵۰۰ رأس دام وارد استان میشود که تأثیر زیادی بر کاهش قیمتهای کنونی خواهد داشت و پس از کشتار قسمتی در استان و قسمتی هم در دیگر نقاط کشور توزیع میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده هر هفته کشتار دام و توزیع گوشت آن در استان و کشور تا کاهش کامل قیمتها و رفع مشکل کنونی ادامه خواهد داشت.
سرابندی اظهار کرد: برای پایین آوردن قیمت گوشت گوسفند در نظر داریم از زابل دام وارد کنیم، گوشت منجمد نیز همچنان تهیه و توزیع میشود.
مدیر کل دام پزشکی استان نیز گفت: مجوز خرید سه هزار رأس دام از برزیل صادر، ارز آن هم دریافت و قرارداد هم با شرکت برزیلی منعقد شده است که به زودی وارد میشود.
حسینی افزود: ورود ۶ هزار رأس دام از پاکستان به ثبت رسیده است که پس از انجام کارهای گمرکی وارد استان میشود.
وی بیان کرد: ۵۰ هزار رأس دام سبک نیز از رومانی خریداری شده است و از طریق بندر چابهار وارد میشود، یک متقاضی واردات دام از عمان هم اعلام آمادگی کرده است که پس از بررسی شرایط دامها در آن کشور توسط کارشناسان و تأیید سالم بودن آن، خریداری و وارد استان میشود.
وی اضافه کرد: دستگاههای نظارتی باید برای جلوگیری از هر گونه سو استفاده واردکنندگان دام که از ارز دولتی چهار هزار و ۲۰۰ تومانی استفاده میکنند، مدیریت بیشتری به خرج دهند.
انتهای پیام
دبیر: زهرا حبیب پور
نظرات