• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۲:۳۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97110703857
  • خبرنگار : 71567

/انقلاب اسلامی در چهل سالگی/

افزایش ۵۰ درصدی تعداد دانشجویان مهارتی بعد از انقلاب

افزایش ۵۰ درصدی تعداد دانشجویان مهارتی بعد از انقلاب

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از افزایش بیش از ۵۰ درصدی تعداد دانشجویان مهارتی در طول چهل سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار دانشجو در دوره‌های مهارتی تحصیل می‌کنند که این رقم با در نظر گرفتن برنامه ششم توسعه باید تا پایان این برنامه به بیش از یک میلیون و۲۰۰ هزار دانشجو افزایش یابد .

دکتر ابراهیم صالحی عمران در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به مهمترین دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی در حوزه آموزش‌های مهارتی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه توجه به توسعه آموزش‌های مهارتی از دوران بعد از انقلاب از لحاظ کمی و کیفی مورد توجه قرار گرفت و موفقیت‌هایی نیز در این زمینه حاصل شد. به گونه‌ای که ما از لحاظ تعداد دانشگاه‌ها، دانشجویان مهارتی و حتی رشته‌های مهارتی توسعه قابل توجهی به دست آورده‌ایم و تعداد آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در کشور از ۴۳ آموزشکده قبل از انقلاب به ۱۷۳ دانشکده رسیده است.

وی در ادامه از تأسیس دانشگاه علمی کاربردی به عنوان دانشگاهی مهارتی در سال ۱۳۷۲ به عنوان یک دستاورد انقلاب اسلامی در عرصه آموزش عالی توصیف کرد و گفت: در حال حاضر تعداد زیادی دانشجو در رشته‌های مختلف مهارتی علمی کاربردی و البته مدارس "سما" آموزش می‌بینید و ما به هیچ عنوان این تعداد دانشگاه و دانشجوی مهارتی در دوران قبل از انقلاب نداشتیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با تاکید بر اینکه باید تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشجویان مهارتی کشور ۳۰ درصد افزایش یابد، گفت: این سیاست‌ها بیانگر این است که رویکرد سازمان آموزش عالی یک رویکرد مهارتی به شمار می‌رود. بنابراین اتفاقی خوبی در توجه به آموزش‌های مهارتی کشور روی داده است.

وی همچنین تاکید کرد: آموزش‌های مهارتی به کارگاه‌ها، امکانات، تجهیزات و مربی آموزش دیده نیاز دارد و باید سرمایه گذاری جدی در این عرصه صورت بگیرد و هنوز جای توجه بیشتری در نظام آموزش عالی به این آموزش‌ها وجود دارد.

دکتر صالحی عمران همچنین با اشاره به افزایش ۵۰ درصد آمار دانشجویان مهارتی در دوران پس از انقلاب، گفت: در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار دانشجو در دوره‌های مهارتی تحصیل می‌کند و با در نظر گرفتن برنامه ششم توسعه باید آمار دانشجویان مهارتی تا پایان این برنامه به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو افزایش یابد که البته با توجه به وجود این ظرفیت در آموزش عالی، بخشی از آن از طریق اقداماتی که آموزش پرورش به دوره‌های کاردانش و فنی حرفه‌ای انجام می‌دهد تأمین و بخشی نیز با فرهنگ سازی بین خانواده‌ها اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۸ ۰۹:۱۸

چرا قیاس مع الفارغ می کنید جمعیت 3 برابر شده این آمارها چه دردی را دوا می کنه وقتی کار نیست

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۸ ۱۳:۳۶

نسبت به قبل از انقلاب جمعيت دو و نيم برابر شده مي خواستي دانشجوها 50 درصد هم رشد نكنن ... اين چه آماري هستش ديگه !!!!!

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۸ ۱۶:۱۶

دانشگاه آب دوغ خیاری که نشد حل مشکل اشتغال

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۸ ۲۲:۱۰

از آمار بیکاران تحصیلکرده هم گزارش تهیه کنید