• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97110703501
  • خبرنگار : 71093

سامانه معاملاتی بورس جوابگوی معاملات سهام عدالت خواهد بود؟

سامانه معاملاتی بورس جوابگوی معاملات سهام عدالت خواهد بود؟

سرپرست معاونت بازار بورس تهران درباره سامانه معاملاتی بورس گفت: اگر سامانه معاملات یکپارچه شود، تسویه و تضامین را می‌توان در یک لحظه کنترل کرد. این سامانه نیاز به تقوت دارد اما با این حال جوابگوی معاملات سهام عدالت در قالب صندوق‌های قابل معامله است.

سید مهدی پارچینی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه اگر تا ماه‌های آینده سهام عدالت آزاد شود، سامانه معاملات بورس جوابگوی معاملات خواهد بود، اظهار کرد: سهام عدالت قرار است در قالب صندوق قابل معامله در بورس (ETF) آزادسازی شود و سامانه معاملات می‌تواند پاسخگوی این داد و ستدها باشد.

وی در پاسخ به اینکه چقدر تقویت سامانه معاملات را لازم می‌دانید؟ گفت: اگر بخواهیم در ابزارسازی تنوع ایجاد کنیم با سامانه‌ای که مبتنی بر ابزار سهام است نمی‌توانیم این تنوع را اجرایی کنیم. در حال حاضر تقویت سامانه معاملاتی در حال بررسی است.

سرپرست معاونت بازار شرکت بورس تهران ادامه داد: در حال حاضر بخش فنی شرکت مدیریت بورس با دانش داخلی زیرساخت‌هایی را فراهم کرده است، اما این زیرساخت‌ها یکپارچه نیست. اگر این سیستم یک پارچه شود تسویه و تضامین را می‌توان در یک لحظه کنترل کرد. با این کار می‌توان به راحتی ابزارهای جدید با پیچیدگی بیشتری به بازار سرمایه بیاوریم. این مسیری است که باید برویم که امیدوارم زودتر به نتیجه برسیم.

پارچینی در پاسخ به اینکه آیا واقعاً تا پایان سال وارانت و فروش استقراضی در بازار سرمایه رونمایی می‌شوند؟ گفت: ورود این ابزارها در بازار سرمایه در حال بررسی است ولی دقیقاً مشخص نیست که این ابزارها قبل از شروع سال جدید به بازار بیایند یا خیر.

وی در پاسخ به اینکه آیا زیر ساخت‌ها برای ورود ابزار وارانت و فروش استقراضی به بازار فراهم است، اظهار کرد: برای ورود فروش استقراضی و وارانت به بازار سرمایه نیاز به زیر ساخت‌های معاملاتی است که برای آنها دارد کارهایی صورت می‌گیرد.

سرپرست معاونت بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران با اشاره به آمارها و اطلاعات شرکت بورس از معاملات، گفت: نسبت قیمت به درآمد که تحلیل‌گرها برای ۳۰ شرکت برتر بورسی به دست آوردند ۴.۷ است، این عدد نسبتاً پایین است و نشان می‌دهد که این شرکت‌ها جای رشد دارند.

پارچینی در پایان اظهار امیدواری کرد که عمق بازار زیاد شود و سرمایه‌گذاران غیر حرفه‌ای به صورت غیر مستقیم وارد بازار شوند. همچنین در کنار افزایش عمق هیجانات و نوسانات بازار کمتر شود.

به گزارش ایسنا، مسئولان سازمان بورس در ماه‌های گذشته اعلام کردند که ابزارهای معاملاتی وارانت و فروش استقراضی به زودی در بازار سرمایه رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۷ ۱۲:۲۵

بورس محلی شده برای رانتخواری مدیران شرکتهای دولتی.اگر سهام عدالت وارد بورس شود همین رانتخواران انها را خواهند بلعید همانطوریکه پس انداز ماها را در سهام خودرویی خوردند رفت.سه سال قبل سه چهار برابر قیمتهای امروزی سهام خودرویی را به ما انداختند بعد قیمتهارو کشیدن پایین

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۷ ۲۰:۳۷

فرهاد به نیا سخنگوی انجمن قطعه سازان: در روزهایی که مقاومت در برابر اصلاح قیمت خودرو وجود داشت دلالان در ۷ ماه بیش از ۷ هزار میلیارد تومان سود بردند. رانتی که عاید دلالان بازار خودرو شده اگر به صنعت خودرو تزریق می‌شد اکنون خودروسازان دنبال گرفتن وام نبودند.

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۱۸ ۱۶:۰۵

من سرپرست خانواده هستم ونه خودم نه فرزندانم بنامهای علیرضا فاطمه زهرا امیرزاده هیچ‌گونه سودی دریافت نکردیم باتوجه به اینکه درآمدی نداریم وزیر فقر و بدبختی زندگی میکنیم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید