به گزارش ایسنا، روزنامه همدلی نوشت: سایت رسمی جشنواره فیلم فجر را که باز می کنی، قیمت هر بلیت برای تماشای فیلم های جشنواره را ۱۵هزار تومان نوشته، اگر سری ۱۱ تایی بخری، می شود ۱۳۲ هزار تومان، یعنی هر بلیت ۱۲هزار تومان؛ این قیمت بلیت در پردیس آزادی، فرهنگ، پردیس کورش، پردیس مگامال، ایران مال، آستارا، شکوفه، استقلال، جوان، ماندانا، پردیس زندگی و سینما موزه است و زیرمجموعه گروه الف محسوب می شود. سینماهای گروه ب شامل پردیس راگا، پردیس کیان و پردیس تماشا، بلیت های تکیشان ۱۰ هزار تومان و سری ۱۱ تایی هم ۸۸ هزار تومان آب می خورد، به عبارتی هر بلیت ۸ هزار تومان.
بازار سیاهِ دست دوم!
«دیوار» و «شیپور» را دیگر تقریبا تمام مردم ایران می شناسند، نسخه ایرانیزه شده «eBay» که می توانید هر چه دارید را بی واسطه بفروشید و هر چه بخواهید، دست دومش را مردم گذاشته اند در معرض دید؛ برنامه هایی که از کنسول بازی تا اتومبیل و خانه درونش پیدا می شود، حالا به بازاری داغ و سودآور برای عرضه و تقاضای بلیت سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تبدیل شده است. مردم سر و دست می شکنند جدیدترین آثار سینمای ایران را در مهم ترین رقابت هنری کشور ببینند، شاید بعدتر تیغ ممیزی اجازه ندهد شانس تماشایش روی پرده اکران را پیدا کنند. قیمت ها اما خیره کننده است، بلیت های ۱۰ و ۱۵ هزار تومانی را تا ۴۵۰ هزار تومان گذاشته اند برای فروش؛ قیمتی که در روزهای جشنواره مرز میلیون تومان را هم درمینوردد.
استقبال گسترده از پیشفروش
روز (یکشنبه ۳۰ دی ماه)، بلیتفروشی جشنواره فیلم فجر رسما آغاز شد و تنها چند ساعت بعد از باز شدن سایت برای خرید، تعداد زیادی از بلیتها توسط مردم و علاقهمندان خریداری شد. تا پیش از ظهر حدود ۵۰ درصد ظرفیتی که از سوی برگزارکنندگان جشنواره تعیین شده بود، فروخته شد و این آمار تا عصر همان روز به هشتاد درصد افزایش پیدا کرد. با توجه به آمار منتشر شده میتوان گفت در کمتر از یک ساعت از آغاز بلیت فروشی فیلمهای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر بلیت خریداری شد که این آمار در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است. مخاطبان، بلیتهای سینما فرهنگ، کوروش و آزادی را در همان ساعتهای ابتدایی روز که بلیت فروشی آغاز شد، خریدند و تا پیش از ظهر بلیت این سینماها تقریبا تمام شد و در واقع در حدود صد هزار بلیت تا عصر به فروش رفت.
حرکت خوب مدیران جشنواره
نکته قابل توجه، زودتر اعلام شدن جدول نمایش فیلمها در سینماهای مردمی و همچنین افزایش استقبال از خرید بلیت فیلمهای جشنواره نسبت به سال گذشته بود. بسیاری از صاحبنظران، اهالی رسانه و کارگردانان سینمای ایران، زودتر اعلام شدن زمان نمایش فیلمها در سینماهای مردمی را اتفاقی مثبت و در راستای نظم بیشتر جشنواره امسال ارزیابی کردند و به نظر میرسد همین نکته باعث شده بسیاری از علاقهمندان، انتخابهای راحتتری برای خرید بلیت آثار مورد علاقهشان داشته باشند.
عزتالله علیزاده، معاون اجرایی سی و هفتمین جشنواره فجر نیز با تایید این نکته در این باره گفت: «در دورههای گذشته به دلیل اینکه فیلمها به لحاظ فنی گاهی دیرتر به جشنواره میرسیدند، امکان انتشار جدول نمایش سینماهای مختلف را نداشتیم، ولی امسال این اتفاق افتاد و این انتشار قبل از موعد پیشفروش، این حسن را داشت که همه با آگاهی دقیقتر انتخاب کردند و همین موضوع افزایش استقبال را به دنبال داشت.»
سودجویان در کمین
همزمان بازار سیاه خرید و فروش بلیتها، تنها چند ساعت بعد از آغاز بلیت فروشی رسمی جشنواره داغ شد. سودجویان در کمین سایت جشنواره و بلیتها نشسته بودند و بعد از خرید بلیتها، آن را با قیمتی چندین برابر قیمت واقعی به فروش گذاشتند. مهلت پیش فروش بلیتهای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر روز دوشنبه اول بهمن به پایان رسید و علاقهمندانی که موفق به خرید بلیت نشدهاند، یا باید قید تماشای فیلم در ایام پر تب و تاب جشنواره را بزنند یا چند صد هزار یا حتی میلیون تومان به سودجویان بدهند. البته امکان خرید و فروش بلیت جعلی و از دست رفتن پول علاقهمندان سینما هم وجود دارد که ریسک خرید بلیت از بازار سیاه را افزایش می دهد.
انتهای پیام
نظرات