• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97110201075
  • خبرنگار : 71591

اسپاتیفای هم بلاک می‌کند

اسپاتیفای هم بلاک می‌کند

اسپاتیفای قابلیت جدیدی را به پلت‌فرم این اپلیکیشن افزوده است تا به کاربرانش اجازه دهد از خواننده‌هایی که مورد علاقه آنها نیستند، آهنگ جدیدی دریافت و مشاهده نکنند.

به گزارش ایسنا، اپلیکیشن پخش آنلاین موسیقی اسپاتیفای (Spotify) که هم‌اکنون یکی از پرطرفدارترین و بهترین برنامه‌ها از نوع خود به شمار می‌رود، حالا به تازگی اعلام کرده است که قابلیت و امکان جدیدی را به پلتفرم این اپلیکیشن فزوده و اضافه کرده است تا به کاربرانش این امکان را بدهد تا در صورت عدم علاقه به خواننده و یا گروه موسیقی مربوطه ، از آنها آهنگ و آلبوم جدیدی مشاهده و دریافت نکنند.

این بدان معناست که کاربران رایگان و مشترکان پولی اپلیکیشن پخش انلاین موسیقی اسپاتیفای قادر خواهند بود با انتخاب نام خواننده و گروه موسیقی موردنظر و کلیک بر روی گزینه مسدودسازی ( Block ) آنها را بلاک کنند تا در دفعات بعدی ، الگوریتم‌های هوشمند و خودکار تشخیص موسیقی موردعلاقه کاربران ، به آنها هیچ آهنگ و آلبوم جدیدی را که از سوی خواننده و گروه موسیقی مذکور و بلاک شده منتشر شده است، نمایش داده نشود.

نرم‌افزار و اپلیکیشن اسپاتیفای که برای سیستم‌عامل اندروید،  iOS، ویندوز و مک قابل استفاده و اجراست، به کاربران این امکان را می‌دهد تا به‌صورت کاملا قانونی با رعایت حق کپی رایت و ناشران موسیقی، به صورت آنلاین موسیقی‌های مورد علاقه خود را جست‌وجو کرده و به آن‌ها گوش بسپارند.

اپلیکیشن اسپاتیفای در سال ۲۰۰۶ میلادی در سوئد تاسیس و راه‌اندازی شد و از آن سال تاکنون نیز توانسته است توجه و علاقه میلیون‌ها کاربر موبایل را به خود جلب کند و موجب رضایت و تجربه لذت بخش آنها در گوش سپردن به موسیقی‌های موردنظرشان شود.

بر اساس گزارش وب سایت the verge ، از بزرگترین رقبای اسپاتیفای، می‌توان به اپل موزیک و پاندورا اشاره کرد که آنها نیز سهم قابل توجهی از بازارهای مرتبط با پخش آنلاین موسیقی را به خود اختصاص داده‌اند اما هنوز به جایگاه اسپاتیفای دست پیدا نکرده‌اند.

بدون شک، کاربران منطقه آمریکای شمالی که شامل ایالات متحده آمریکا و کانادا می‌شود، از بزرگترین طرفداران و کاربران اپلیکیشن‌های استریم موسیقی همچون اپلیکیشن اسپاتیفای به شمار می‌روند. ایالات متحده به تنهایی حدود ۴۰ درصد از درآمد سرویس‌های موسیقی در جهان را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha