• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 97110100424
  • منبع : نمایندگی مازندران

انقلاب اسلامی در 40 سالگی؛

شهری که به نساجی‌اش معروف بود

شهری که به نساجی‌اش معروف بود

ایسنا/مازندران فرماندار قائمشهر با اشاره به اینکه پیش از انقلاب اقتصاد این شهرستان به کارخانه‌های نساجی وابسته بود، گفت: با خارج شدن این کارخانه پس از انقلاب از چرخه اقتصادی، قائمشهر توانست به عنوان پایلوت کشت لیمو ترش مازندران مطرح شود.

مهدی محمدی، فرماندار قائمشهر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بدترین تصمیم که برای شهرستان گرفته شد، توضیح داد: واگذاری کارخانه‌های نساجی از بدترین اقدامات ممکن طی سال‌های اخیر بود؛ از آنجایی که شهرستان قائمشهر به عنوان قطب نساجی مازندران شناخته می‌شده،  پس از رکود اقتصادی کارخانه‌هایش، ضربه اقتصادی بزرگی به این شهرستان وارد شد.

فرمانداری قائمشهر در مورد جایگاه این شهرستان پس از انقلاب نیز خاطرنشان کرد:  جایگاه شهرستان قائمشهر در بخشی مطلوب و در بخش دیگری نامطلوب بوده است.

وی درباره اثرگذارترین تصمیمی که در 40 سال پس از انقلاب تاکنون در این شهرستان گرفته شد و اثرات آن گفت: پس از خارج شدن از چرخه اقتصادی کارخانه‌های نساجی، بهترین تصمیمی که می‌شد برای اشتغالزایی در این شهرستان گرفت، مطرح کردن کشت لیموترش به عنوان پایلوت بود.

وی افزود: کشت لیموترش به عنوان پایلوت در مازندران در شهرستان قائمشهر انجام شد که  بسیار موفقیت آمیز بود و همچنین تولید نیشکر و صادرات آن در اراضی شیب‌دار و کم بازده و پرورش کرم ابریشم برای این شهرستان توفیقات خوبی را به همراه داشت و توانست تا حدودی مشکلات جوانان این شهرستان را در حوزه اشتغال رفع کند.

فرماندار قائمشهر تصریح کرد: تصمیم گیری در حوزه درمان نیز یکی از اتفاقات مهمی بود که در شهرستان رخ داد، به طوری که بیمارستان منطقه‌ای  ولیعصر ۴ استان را تحت پوشش خود قرار می‌دهد و در این راستا تجهیز مرکز جراحی قلب کشور در این بیمارستان تصمیم جدی و بسیار مهمی بود که برای شهرستان رقم خورد که به 4 استان همجوار و سایر استانها نیز خدمات رسانی می‌کند.

محمدی افزود: بخش نامطلوب جایگاه شهرستان قائمشهر به علت شرایط اقتصادی آن بوده که وضعیت معیشت مردم شهر را تضعیف کرد و بخش مطلوب آن حوزه اتباع این شهرستان است؛ با وجود حضور اقوام مختلف شامل بجنوردی‌ها، فیروزکوه و شهمیرزادی، ترک، لر، و کرد تمام اقوام به رغم همه تفاوت هایی که وجود دارد در کنار هم به صورت مسالمت آمیز زندگی می‌کنند  که نشان از انسجام مردم با وجود قومیت های مختلف دارد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha