• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 97110100414
  • منبع : نمایندگی زنجان

دانش‌آموزان علاقه‌مند، کارآفرین می‌شوند

دانش‌آموزان علاقه‌مند، کارآفرین می‌شوند

ایسنا/زنجان معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اولین هنرستان کارآفرین در استان زنجان فعالیت خود را شروع کرد.

محمود شهبازی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای اجرای عملی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر اساس راهبردها و سیاست‌ها برای افزایش اثربخشی نظام جدید آموزش‌های فنی ‌و‌ حرفه‌ای و کاردانش، توسعه کارآفرینی، ترویج فرهنگ کار و ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای و اقتصادی هنرجویان در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

این مسئول ادامه داد: مطابق برنامه‌های مصوب ابلاغی وزیر آموزش و پرورش در بخش کیفیت‌ بخشی به آموزش‌های فنی ‌و ‌حرفه‌ای، 50 باب هنرستان کارآفرین در استان‌های کشور هدف‌گذاری شد که با توجه به اعلام آمادگی استان‌ها در حال حاضر 26 هنرستان از یازده استان در این طرح انتخاب شده‌اند و از استان زنجان نیز، هنرستان رضوان ناحیه 2 زنجان به عنوان هنرستان پایلوت کارآفرین زنجان انتخاب شده است.

وی افزود: این رویداد با هدف توسعه، تقویت و ترویج فرهنگ کارآفرینی و خلق ارزش‌های کسب و کار و با رویکرد تربیت هنرجویان کارآفرین در هنرستان‌ها انجام می‌شود و در این برنامه هنرجویان علاوه‌ بر کسب شایستگی در دروس تخصصی با بهره‌گیری از همه منابع هنرستان اعم از نیروی انسانی و تجهیزات و نیز ضمن آشنایی با فرهنگ کارآفرینی، باکسب مهارت‌های مختلف مانند کار تیمی، حل خلاقانه مسئله، بازاریابی و فروش، مهارت‌های مذاکره، مدیریت و تصمیم‌گیری در شرایط بحران وزمینه‌های کارآفرینی، کمک به شکوفایی اقتصاد و خلق ثروت در جامعه را فرا می‌گیرند.

شهبازی تصریح کرد: برای تبیین موضوع چندین نشست تخصصی با حضور کارشناسان اداره‌کل، مسئولان پارک علم و فناوری و کانون کارآفرینان استان در محل هنرستان برگزار شد و در این راستا کارگاه‌های مختلف آموزشی نیز با شرکت هنرجویان و هنرآموزان تشکیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha