کیامرث حاجی زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در خشکسالی قرار داریم و نباید به سمتی برویم که مردم دچار رنج و زحمت شوند. از سوی دیگر زمانی که ترسالی وجود دارد نیز معضلاتی برای مردم ایجاد می کند و بعدا هم می گوییم که در بعضی محلات اهواز آب نداریم یا افت فشار وجود دارد.
وی افزود: در روستاهای بخش مرکزی اهواز آب شرب نداریم. همچنین در روستاهای امیدیه و رامشیر مشکل وجود دارد.
حاجی زاده با بیان اینکه در زمانی که آب داریم رنج و محنت پذیرفته نیست، افزود: بارندگی امسال جلگه خوزستان، در حدود ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: با توجه به توپوگرافی منطقه، متفاوت بودن نوع خاک و خشکسالی های پی در پی خوزستان، در این میان ترسالی اتفاق افتاده که زمینه ساز وقوع سیلاب است.
وی عنوان کرد: با وجود بارندگی شدید، زیرساخت های مشکل دار، مناطق کوهستانی و مدل های مختلف آب و هوایی، به علت اطلاع رسانی تلفات جانی نداشتیم. تنها یک تا دو مورد تلفات جانی در اندیکا داشتیم که به علت سهل انگاری خود افراد رخ داد.
حاجی زاده گفت: باید این انسجام تا عادی شدن شرایط در استان خوزستان حفظ شود. همچنین باید از هم اکنون برای مناطقی که ممکن است از فروردین ماه به بعد دچار مشکل آب شرب باشند، چاره ای اندیشیده شود.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: بخش مرکزی اهواز به شدت مشکل دارد. اینکه سیل دارد رودخانه دز را می برد و روستاها آب ندارند، پسندیده نیست.
وی عنوان کرد: بخش مرکزی اهواز به شدت با مشکلاتی از جمله نبود زیرساخت های مناسب، نبود بهداشت مناسب در روستاها و نبود آب شرب سالم مواجه است که باید هرچه سریعتر جهت رفع این مشکلات اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات