به گزارش ایسنا، «مهدی حسینینژاد» امروز 20 دی ماه در جلسه شورای معادن استان کرمان اظهار کرد: یکی از چالشهای استان در زمینه معادن زغالسنگ است که با توجه به حوادث در معادن شهرستانهای زرند، کوهبنان و راور، رساندن مصدومان به مراکز درمانی طولانی بود.
وی افزود: مقرر شد برای برطرف کردن این مشکل پایگاه امداد و نجات در این منطقه ایجاد شود که محل آن سه راهی مسجد ابوالفضل(علیه السلام) پیشنهاد شد که نقطه ثقل معادن شهرستانهای زرند، کوهبنان و راور است و برای دریافت مجوز از شورا این مسأله مطرح میشود.
حسینینژاد تصریح کرد: وزارتخانه احداث چهار مرکز امداد و نجات را در کل کشور در برنامه دارد که در ساخت این مرکز در استان کرمان علاوهبر بحث معادن، محل کریدور راه ارتباطی و مناطق زلزلهزده نیز قرار دارد و بهعنوان امداد و نجات جادهای و زمان حوادث نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در فاز نخست برای ساخت این پایگاه امداد و نجات 4 میلیارد تومان اعتبار برآورد شده و قابل افزایش است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در ادامه گفت: چالش دیگر استان در حوزه معادن شن و ماسه است و چون زمان مجوزها یک ساله و پاسخ استعلامها از دستگاههای دیگر زمانبر است، درخواست این است که زمان مجوز را به 3 سال افزایش بدهیم تا پروسه اداری نیز کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه شورای معادن ظرفیت خوبی برای استان کرمان است و طی یک سال گذشته اقدامات خوبی انجام داده است، یادآور شد: براساس مصوبه امروز جلسه، روند فعالیت سرمایهگذاران در معادن از جمله سرمایهگذار معدن ظفتک ریگان بررسی و در صورتی که تا پایان سال از برنامه زمانبندی عقب بیفتد، لغو مجوز میشوند.
انتهای پیام
نظرات