• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 97101910088
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

فرماندار بویراحمد:

تاخیر ۱۳ساله در ساخت کارخانه بازیافت زباله دشتروم بویراحمد

تاخیر ۱۳ساله در ساخت کارخانه بازیافت زباله دشتروم بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: ساخت کارخانه بازیافت زباله در منطقه دوپشته دشتروم (محل دفن زباله‌های یاسوج) به تعاونی دهیاری‌های این منطقه واگذار می‌شود.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، شاهرخ کناری در نشست کارگروه مدیریت پسماند این شهرستان ضمن انتقاد از شهرداری و شورای شهر یاسوج برای تعلل در اجرایی نشدن این طرح افزود: مصوبه‌ کارگروه مدیریت پسماند برای ایجاد کارخانه بازیافت زباله دوپشته‌ دشت روم با مشارکت شهرداری یاسوج ۱۳ ساله شد.

وی با انتقاد از تاثیرات زیست محیطی ناشی از جاری شدن شیرآبه‌های این محل در سد شاه قاسم، 6 چاه آب شرب شهر یاسوج و منابع آبی دهستان دشتروم افزود: ساماندهی این محل می توانست سال‌ها قبل به سلامتی اهالی پایین دست کمک کند، اما شهرداری و شورای شهر یاسوج به این مهم بی تفاوت هستند.

همچنین علی علی پور، معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان بویراحمد نیز در این نشست گفت: متاسفانه به موازات تغییر احوال شهرداران و مجموعه مدیریتی و همراهی اعضای شورای شهر خدمات عمومی برای رفاه مردم دیده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در یک دوره عضویت در شورای اسلامی شهر یاسوج شاهد بی تفاوتی شهرداری و همراهی برخی اعضای شورای شهر با شهرداران بوده افزود: جا دارد نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر از بی تفاوتی در اراده شهردار از ایشان طرح سوال کنند، اما متاسفانه این انگیزه به واسطه‌ همسویی شورا و شهرداری برای خدمات رسانی به مردم وجود ندارد .

علی پور از حیف و میل مالی که شهرداری و شورای شهر بهای آنرا از جیب مردم پرداخت می کنند پرده برداشت و اظهار کرد: شهردار یاسوج در حالی از کمبود اعتبار برای اجرای مطالعات یا اجرای طرح‌های خدماتی سخن می‌گوید که برای خرید خودروی ویژه صرفا برای جابجایی در جلسه‌ها چند صد میلیون تومان هزینه می کند، اما نسبت به سلامت مردم در مجاورت محل دفن زباله‌ها بی تفاوت است.

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان بویراحمد تصریح کرد: مصوبات زیادی در راستای رفاه حال شهروندان داشته ایم که متاسفانه توسط شهرداران سابق و فعلی اجرایی نشده اند.

علی پور اضافه کرد: شهرداری به جای اینکه عوارض دریافتی از مردم را جاهای دیگر هزینه کند حقوق کارگران را پرداخت نماید، کارخانه بازیافت را ایجاد کند و زیرگذر و روگذر شهر را برای تسهیل و روان سازی ترافیک شهر پیگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha