پیام مجرد در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با اقدام حجتالاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علی اکبری در برداشتن موانع میان نمازگزاران و مسئولان در نماز جمعه، اظهار کرد: به عنوان کسی که در سمت حزبی خود، پیگیر امر جوانگرایی در ارکان دولتی و حاکمیتی هستم، نگاه بسیار مثبتی نسبت به انتصاب خطیب جوان تهران دارم.
وی ادامه داد: جوانی که بتواند به دولت و حاکمیت ورود پیدا کند، مطمئنا میتواند به عنوان رابط مردم و مسئولین نیز قرار گیرد؛ چرا که در تمامی مناسبتهای ملی، مذهبی و سیاسی جوانان همواره در صدر بودند و نگرش آنان میتواند کمک کند و در شرایط حساس کنونی شرایط را بهبود بخشند.
مجرد با اشاره به نوع رابطه مسئولین و مردم در ابتدای انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: در ابتدا این فاصلهای که امروز میان مردم و مسئولین هست، وجود نداشت. مدیران کشوری با گذشت زمان به واسطه مسائل تشریفاتی و دیپلماتیکی به سمت استفاده از تیمهای تشریفاتی و محافظین رفتند.
وی ادامه داد: از آن به بعد بود که همواره مسئولین مردم را از پشت شیشههای دودی دیدند و نتوانستند دیالکتیکی که باید را با مردم برقرار کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: باید از تشریفات دوری کرد. در حال حاضر معدود مسئولینی هستند که دیدار مردمی دارند. کدام یک از مسئولین در مراسم 22 بهمن بدون محافظ به میان مردم میآیند؟ اصول امنیتی باید رعایت شود اما اگر این موضوع باعث فاصله افتادن بین مسئولین و مردم باشد، باید فکری برایش کرد.
مجرد گفت: من به عنوان یک فرد حزبی یا به عنوان یکی از مردم باید بتوانم با مسئولین ارتباط مستقیم داشته باشم. خواسته های مردم باید شنیده شود. دست نوشته های مردم باید توسط مردم خوانده شود. تلاش کنیم تا مردم سالاری دینی را از نزدیکی به مردم آغاز کنیم. باید حرف دل مردم را شنید و در جهت حرفهای مردم مجموعه های دولتی و حاکمیتی پیش بروند.
انتهای پیام
نظرات