به گزارش ایسنا، احمد رحمانیان چهارشنبه 12 دی در همایش استانی مدیریت فرآیند داوری با بیان اینکه 250 دوره آموزشی برای داوران در سطوح مقدماتی و داوری پیشرفته برگزار شده است، افزود: نزدیک به 800 نفر از افراد در این دورهها شرکت و گواهی شرکت در دوره دریافت کردند.
وی با تاکید بر اینکه کانون داوران فارس نیز به زودی راهاندازی میشود، خاطرنشان کرد: هدف از راهاندازی این کانون، تقویت بخش خصوصی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس با اشاره به اینکه اصناف استان شرط داوری را در کل مجمع خود محور قرار دادند، خاطرنشان کرد: در حوزه معاملات املاک نیز شرط داوری آمده و به لحاظ توسعه خوبی که در حوزه داوری در استان داشتیم، ضرورت داشت کار به صورت نظاممند انجام شود و نظارت مناسبی بر فعالیتهای این حوزه انجام شود.
رحمانیان با بیان اینکه الکترونیکی شدن سامانه داوری با جدیت دنبال شد تا نظارت بر آن تسهیل شود، اضافه کرد: داوران نیز به راحتی از این سامانه استفاده میکنند و جلسات کارشناسی بسیاری برای این اقدام تشکیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه از مهمترین فعالیتهای این سامانه نظارت دقیق بر فعالیت داوریها است، اظهار کرد: برخی تشریفات که ضرورت دارد و الزامی است توسط این سامانه کنترل میشود که صورت بگیرد و فرمهای متحدالشکلی طراحی شده تا انسجام در فعالیتها دنبال شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس نیز همچون رئیس کل دادگستری استان بر لزوم تصویب هر چه سریعتر لایحه جامع داوری تاکید کرد و گفت: بیمهها و بانکها برای دستگاه قضایی پروندههای ورودی زیادی دارند و اینها میتوانند دعاوی خود را در قالب داوری مطرح کنند اما اصلاح قانون باید به صورت ملی صورت گیرد و تعرفههای داوری نیز باید بازنگری و مجدد ابلاغ شود.
به گزارش ایسنا، در پایان این همایش از سامانه هوشمند الکترونیکی مدیریت پروندههای داوری و کتاب شرحی بر نهاد داوری رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات