• دوشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97101005258
  • خبرنگار : 71402

بلژیک به حکم دادگاه برای بازگرداندن خانواده داعشی‌ها اعتراض کرد

بلژیک به حکم دادگاه برای بازگرداندن خانواده داعشی‌ها اعتراض کرد

وزیر مهاجرت بلژیک اعلام کرد، بروکسل علیه حکم یک دادگاه برای بازگرداندن دو زن بلژیکی عضو داعش و شش فرزند آنها از سوریه درخواست استیناف می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، براساس حکم روز چهارشنبه یک قاضی، بروکسل باید تاتیانا ویلندت ۲۶ ساله و بشری ابوالعلا ۲۵ ساله و فرزندان آنها را که از مردان شبه‌نظامی است، از کمپ الحول در منطقه تحت سلطه کردها در سوریه تحویل بگیرد.

مگی دی بلاک، وزیر سیاستگذاری مهاجرتی بلژیک تاکید دارد که باید تمایزی میان مادران و فرزندان قائل شد و از پذیرش مادران امتناع کرد. او گفت: این کودکان انتخاب نکردند که در چنین شرایطی متولد شوند... چهار تن از آن شش کودک بلژیکی محسوب می‌شوند چون پدربزرگ و مادربزرگ آنها در بلژیک حضور دارند و یکی از آن کودکان به شدت بیمار است. ما مسوول آنها هستیم.

این مقام بلژیکی درباره سرنوشتی که در انتظار دو کودک دیگر است، سخنی به میان نیاورد. او افزود: قصه این مادران متفاوت است. آنها در اینجا محکوم شده‌اند. اتهام آنها مشارکت‌ در برنامه‌ریزی برای اجرای حملات تروریستی در اینجاست. به نظرم ما باید این خطرات را مورد ارزیابی قرار دهیم و از پذیرش آنها استقبال نکنیم. این زنان ماه مارس به اتهام عضویت در گروه تروریستی داعش به صورت غیابی محکوم شده و هر کدام پنج سال حبس گرفتند.

به گفته منابع کرد، از سال گذشته که داعش تقریبا از تمامی اراضی تحت اشغالش در سوریه بیرون رانده شد، صدها تن از شهروندان اروپایی که اکثر آنها را کودکان تشکیل می‌دهند در سه کمپ شبه‌نظامیان کرد تحت حمایت آمریکا مانده‌اند. کشورهای اروپایی برای شناسایی مظنونان شبه‌نظامی و خانواده‌های آنها که تلاش دارند تا از مناطق جنگی در عراق و سوریه به کشورهای خودشان بازگردند با مشکل مواجه هستند.

مقام‌های فرانسوی می‌گویند در تلاشند تا کودکانی که نیروهای کرد سوریه گرفته‌اند را پس بگیرد اما مادران آنها باید توسط مقام‌های محلی محاکمه شوند. فرانسه نگران است که در صورت ماندن این کودکان در سوریه، آنها هم سرانجام شبه‌نظامی شوند. کردها تاکید دارند که وظیفه آنها پیگرد قضایی یا نگهداری دائمی از آنها نیست و همین موجب شده است تا این زنان و کودکان در بحران حقوقی بمانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha