• چهارشنبه / ۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97100503049
  • خبرنگار : 71417

رئیس‌جمهور اوکراین حکومت نظامی را لغو کرد

رئیس‌جمهور اوکراین حکومت نظامی را لغو کرد

رئیس‌جمهوری اوکراین امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: دوره حکومت نظامی در برخی مناطق این کشور را که از ۲۵ نوامبر و پس از توقیف کشتی‌های اوکراینی توسط روسیه در تنگه کرچ اعلام شد، لغو کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پترو پوروشنکو، رئیس جمهوری اوکراین در نشست شورای امنیت ملی این کشور اعلام کرد: ساعت ۱۴ بعد از ظهر است و وضعیت حکومت نظامی متوقف می‌شود.

وی افزود: این تصمیم من است که مبنای آن تحلیل وضعیت امنیتی فعلی در کشور بوده است. هر چند وضعیت در اطراف اوکراین هنوز تغییر چندانی نداشته است.

اعلام این تصمیم در حالی است که پوروشنکو اوایل ماه جاری گفته بود در نظر ندارد حکومت نظامی را را تمدید کند مگر اینکه حمله گسترده‌ای توسط روسیه انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha