• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۳۹۷ / ۰۳:۲۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97100301777
  • منبع : نمایندگی دانشگاه هنر

معاون آموزشی دانشگاه هنر خبر داد:

ارائه دروس مرتبط با مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی از نیم‌سال آینده

ارائه دروس مرتبط با مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی از نیم‌سال آینده

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر گفت: دروس مرتبط با مهارت‌افزایی و اشتغال‌زایی از نیم‌سال آینده در این دانشگاه تدریس خواهند شد.

دکتر علیرضا رازقی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از راهکارهای مناسب و کار آمد در راستای رفع دغدغه‌های ذهنی دانشجویان برای پیدا کردن شغل، پیش بینی دروسی است که موجب تقویت وجهه مهارتی و به دنبال آن توجه به اشتغالزایی دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی می‌شوند. این، یکی ازبرنامه های ویژه و مد نظر وزارت علوم و تحقیقات و به تبع آن دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه هنر است.

وی در ادامه افزود: دنبال کردن دروس مهارت افزایی ضمن حفظ جنبه‌های نظری دوره‌های هنری، که بتواند در آینده شغلی دانشجویان نقش ایفا کند یکی دیگر از بحث های مهم و آموزشی در دستور کار دانشگاه هنر برای آینده است و در این راستا نیز مکاتباتی با دانشکده‌ها انجام و از همه گروه ها درخواست شد دروسی که مرتبط با مهارت افزایی و اشتغالزایی دانشجویان هر رشته است، را پیشنهاد بدهند که برخی از دانشکده ها این دروس را پیشنهاد داده و برخی آنها در حال تهیه لیست دروس مورد نظر هستند.

رازقی تصریح کرد: دروس مذکور از نیمسال آینده وارد برنامه های آموزشی دانشگاه هنر خواهند شد و در قالب دروس اختیاری دانشجویان قرا می گیرند تا گذراندن این دورس در آینده حرفه‌ای دانشجویان تاثیر گذار باشد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر در پاسخ به این سئوال که آیا میزان پذیرش دانشجویان رشته هنر متناسب با بازار کار هست؟ و اگر نیست، چه راهکاری برای متوازن کردن این نیاز وجود دارد، اظهار کرد: چون تعداد دانشگاه های هنری در کشور زیاد نیست و همچنین تعداد پذیرش دانشجوی هنری کم است، لذا نگاه دانشگاه هنر این است که ظرفیت های حرفه ای و شغلی که در کشور برای دانش آموختگان گروه هنر وجود دارد را تامین و احیا کند، شاید در حال حاضر این نسبت مذکور "مطلوب" نباشد که دلیل آن اینست که ظرفیت ها توسط دانشگاه‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفته و از سوی دیگر نسبت های مذکور نیز توسط ارگان‌ها و نهادها هم در دانشگاه های هنری به طور مناسب برقرار نشده است.

رازقی در پایان خاطر نشان کرد: وقتی دانشگاه‌ها این رعایت نسبت‌ها را برای دانشجویان در دستور کار قرار دهند، دانشجویان نیزا می توانند نشانه گذاری و هدف گیری منطقی داشته باشند و در طول دوران تحصیل از مهارت کافی برخوردار شوند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha