به گزارش ایسنا، در این مراسم بزرگداشت مرحوم حجتالاسلام و المسلمین احمدی، سیدمحمدرضا بهشتی استاد دانشگاه گفت: آشنایی من با دکتر احمدی به ۴۵ سال پیش برمی گردد، زمانی که دانشآموز بودم. تلاش و کوشش دکتر احمدی برای کاری که فکرمی کرد مفید است برایم بسیار جالب بود. آنچه که بیش از دانش و فضل ایشان قابل ذکر است، سلامتی و صداقتشان بود، چیزی که در این روزگار حکم کیمیا را پیدا کرده است.
وی افزود: دینداری دکتراحمدی خالص بود و یک زندگی هدفدار و جهتدار داشتند و در زمینه بیت المال حساس و دقیق بود.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین محمد ذبیحی سرپرست سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی و دانشگاهی (سمت) گفت: از مرحوم دکتر احمدی خیلی چیزها آموختم. یک روزی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی بود از او پرسیدند که چرا در شورا شرکت نمی کنید و او میگفت در کنار کسی که فرهنگسوزی می کند، نمیتوان نشست و فرهنگسازی کرد. جاه و مقام و موقعیت برای او ارزش نداشت و آنچه ارزش داشت کمالات نفس بود. چه نامهربانه بود که از صدا و سیما شنیده شد که ما دسترسی به دکتر احمدی نداشتیم در حالی که کذب بود و دکتر همیشه در دسترس بود. مرحوم احمدی الگویی از روحانیت بود.
همچنین در این مراسم علی اصغر قاسمی مدیرعامل خانه اندیشمندان علوم انسانی گفت: یکی از اصول خانه اندیشمندان علوم انسانی ، تجلیل و تکریم از بزرگان علوم انسانی است؛ زیرا سرمایه اصلی کشور علوم انسانی است و کسانی که در این عرصه فعالیت کردند ، خدمت بزرگی به کشور کردهاند.
در این مراسم از کتاب "دکتر احمد احمدی و علوم انسانی" رونمایی شد و کلیپی از سخنرانی های این استاد بزرگ پخش شد.
انتهای پیام
نظرات