• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97092110716
  • خبرنگار : 71093

ادامه ریزش قیمت در بورس و فرابورس

ادامه ریزش قیمت در بورس و فرابورس

امروز سهام شرکت‌های فلزی در کنار گروه‌ بانک و موسسات اعتباری بیشترین تاثیر را روی شاخص‌های بازار سرمایه داشتند و از مجموع ارزش معاملات بورس و فرابورس ایران کاستند.

به گزارش ایسنا، امروز شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۸۸۲ واحد افت کرد و تا رقم ۱۶۵ هزار و ۳۵۲ واحدی پایین رفت. همچنین شاخص کل هم‌وزن با ۲۹ واحد رشد رقم ۲۷ هزار و ۷۴۳ واحدی را تجربه کرد.

شاخص آزاد شناور نیز با ۱۰۰۱ واحد افت تا رقم ۱۷۷ هزار و ۴۹۳ واحدی پایین رفت و شاخص بازار اول و دوم هر یک به ترتیب ۹۴۵ و ۳۱۸ واحد کاهش یافت. امروز نمادهایی در گروه فلزی، محصولات شیمیایی و نفتی بیشترین تاثیر را روی نوسانات شاخص کل داشتند.

از جمله آنها می‌توان به نماد شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، فولاد خوزستان و گسترش نفت و گاز پارسیان اشاره کرد. هریک از این نمادها به ترتیب ۱۷۵، ۵۳، ۵۱ و ۵۱ واحد تاثیر کاهنده روی شاخص‌های بازار داشتند.

اما معدود نمادهایی سعی کردند به افزایش شاخص کمک کنند که از جمله آن می‌توان به صنایع پتروشیمی خلیج فارس، توسعه صنایع بهشهر و بانک تجارت اشاره کرد. معاملات هریک از شرکت‌های یاد شده سبب شد شاخص کل به ترتیب ۱۰۸، ۲۳ و ۲۰ واحد تقویت شود.

در آخرین روز معاملات بورس و فرابورس ایران در این هفته فلزات اساسی یکی از پرمعامله‌ترین گروه‌ها بودند. در این گروه شاهد معامله ۱۰۲ میلیون سهم و اوراق مالی به ارزش بیش از ۴۱ میلیارد تومان بوده‌ایم. در این گروه سهم‌ها شاهد اکثرا کمتر از دو درصد افزایش یا کاهش قیمت بودند.

خودرویی‌ها امروز ۲۳۹ میلیون سهم را جابه‌جا کردند و ارزش معاملات‌شان به حدود ۳۶ میلیارد و ۶۰۰ هزار تومان رسید. نوسان قیمت این سهم‌ها اکثرا کمتر از دو درصد بود.

در عین حال بیشتر گروه‌های محصولات شیمیایی با کاهش قیمت مواجه شدند کما این‌که نمادهایی از همین گروه در کنار فلزی‌ها به کاهش هرچه بیشتر شاخص‌های بازار دامن زدند.

بانکی‌ها نیز امروز با افت قیمت مواجه شدند و بیشترشان کمتر از دو درصد شاهد افت قیمت بودند. در این گروه ارزش معاملات به ۳۵ میلیارد و ۸۰۰ هزار میلیون تومان رسید.

اما ارزش معاملات بورس تهران به رقم ۳۲۳ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات آن رقم ۱.۲ میلیارد سهم و اوراق مالی را رد کرد. همچنین تعداد معاملات این بازار به ۱۲۵ هزار و ۵۸۸ نوبت رسید.

آیفکس نیز با ۶.۵۳ واحد افت مواجه شد و تا رقم ۱۸۵۱ کاهش یافت. ارزش معاملات این بازار به رقم ۵۲۵ میلیارد تومان رسید و حجم معاملات رقم ۹۷۵ میلیون سهم و اوراق مالی را تجربه کرد. همچنین در بازار تعداد معاملات به رقم ۱۲۶ هزار و ۹۹۶ دست یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۲ ۰۰:۰۵

با سلام و احترام به شما: سهام شرکتی در 6 ماه اول سال با 50 درصد رشد ،قیمت سهم اش با شیب تند پایین می آید. بعد سهام شرکتی در 6 ماه اول سال با 50 درصد زیان مواجه می شود و قیمت سهم اش بالا می رود. کجایی دنیا این گونه است!!.سازمان بورس خودش بخواهد قیمت سهامی را که خودشان خوششان می آید بالا و پایین می کنند.((رانتامنتال)) یعنی این کارها. بعد به مردم می گویم : دلار نخرید ،سکه نخرید، دلالی نکنید. خنده دار نیست؟ ((5 سال است که اینگونه است.))

avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۲ ۰۹:۵۲

3 سال پیش پس اندازمو وارد سهام خودرویی کردم الان ورشکسته کامل شدم و پس انداز یک عمر کارو زحمتم تو بورس نابود شد.