• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۷ / ۰۰:۴۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97092010298
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه شریف:

شرایط حاکم در کشور در بی رغبتی دانشجو به فعالیت‌های سیاسی نقش اساسی دارد + فیلم

شرایط حاکم در کشور در بی رغبتی دانشجو به فعالیت‌های سیاسی نقش اساسی دارد + فیلم

رییس دانشگاه شریف نقش دانشگاه‌ها در ایجاد پویایی محیط دانشجویی و حضور آنها در فعالیت‌های سیاسی را موثر ارزیابی کرد و گفت: شرایط حاکم در کشور در این بی رغبتی دانشجویان نقش اساسی دارد که باید دانشگاه‌ها در ایجاد فضای پویا در این مراکز تلاش کنند.

دکتر محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به تلاش دانشگاه شریف برای ایجاد فضای آزاداندیشی و حضور دانشجویان در فعالیت‌های سیاسی اشاره کرد و اظهار کرد: در این دانشگاه برنامه‌های مختلفی برای انجام فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی دانشجویان در دانشگاه شریف تدارک می‌بینیم و این برنامه‌ها فقط محدود به ۱۶ آذر نیست، چرا که معتقد هستیم دانشجو پرسش‌گر است و به همین دلیل نیاز است به پرسش‌ها و مطالبات آنها پاسخ داده شود، در این راستا «روز دانشجو» نیز برنامه‌های مختلفی در دانشگاه شریف تدارک دیده شد تا بتوانیم به نوعی به این مطالبات دانشجویان پاسخ دهیم.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه در دانشگاه شریف تشکل‌ها و گروه‌های مختلف دانشجویی برنامه‌های مختلفی را به مناسبت روز دانشجو تدوین کردند و بر این اساس افراد زیادی برای حضور در سخنرانی‌ها و مناظرات دانشجویی حضور پیدا کردند و تلاش ما این بود که اکثر افرادی که دانشجویان علاقه‌مند به حضور آنها در دانشگاه‌ها هستند، بتوانند در این مراسم شرکت کنند و تحلیل‌های خود را در حوزه‌های مختلف دانشجویی، سیاسی و غیره ارائه دهند.

رییس دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطر نشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر تمامی افرادی که از سوی تشکل‌های دانشجویی برای حضور در دانشگاه شریف دعوت شدند بدون هیچ مشکل و مانعی برنامه‌های خود را اجرایی کردند و دانشگاه صنعتی شریف لیست سیاهی در این زمینه به تشکل‌های دانشجویی ارائه نداد.

دکتر فتوحی در پایان در خصوص دلایل بی‌رغبتی دانشجویان برای حضور در فعالیت‌های سیاسی نیز گفت: به نظر من بخشی از این بی‌رغبتی به شرایط حاکم در کشور بر می‌گردد. با توجه به اینکه دانشجویان نیز بخشی از این جامعه هستند و ممکن است دچار رخوت شده باشند. البته دانشگاه‌ها می‌توانند در خارج شدن از این شرایط و ایجاد پویایی به دانشجویان کمک کنند  به همین دلیل نیز تلاش ما در دانشگاه شریف این است که برنامه‌های مختلف فرهنگی را برگزار کنیم تا آن نشاط لازم به محیط دانشگاه برگردد؛ همچنان که حدود سه هفته پیش جشنواره اقوام با هدف انسجام و یکپارچگی کل اقوام ایران و شناسایی قومیت‌های مختلف کشور به دانشجویان در این دانشگاه برگزار شد و من احساس کردم فضای شادی در بین دانشجویان ایجاد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۱ ۰۹:۲۳

بزرگوار ؛ تا زمانی که دانشگاهیان موظف به سیر در فضای مجازی تحولات کشور هستند و در تصمیمات اساسی و انجام تغییرات و تحولات میهن اسلامی نقش مستقیم ندارند ؛ شادی و شادابی علمی نمیتواند وجود داشته باشد. شادمانی یک دانشگاهی وقتی است که نتیجه تلاش و نبوغ خود را مستقیما در کاربردی روزانه و موثر در زندگی خانواده های کشورش ببیند. یک دانشگاهی غمگین است؛ وقتی میبیند که فرزند و نتیجه دسترنج علمیش با افتخار به خارج صادر میشود و در کشورهای دیگر مانند شهروندی درجه 2 با شکر رهایی از میهنش مشغول میگردد. سالهاست که مانند نفت خام؛ مغز های آماده شده فرزندانمان را در اختیار بیگانه گذاشته و آنها بدون هیچ هزینه ایشان را به یغما برده اند و ما خوشحال از برگزاری خوب روز دانشجو هستیم. چرا به این حال و روز افتاده ایم؟ خارج کردن دانشگاهیان از جریان اداره کشور و بی خبر نگهداشتن ایشان از سیر تحولات روزانه؛ عامدا یا سهوا؛ ما را به جزیره ای جدای از واقعییت ها و مشکلات واقعی موجود کشور هدایت کرده و میکند. نیاز است که یک رئیس دانشگاه همان اطلاعات اجرایی که استاندار محترم و امام جمعه محترم هر استان دارند؛ داشته باشد تا مسیر حرکت علمی و روند نتیجه گیری از آموزش و پژوهش دانشگاه خود را در جهت نیازهای کشور و ملت شکل دهد. آیا دانشگاه ها میتوانند پاسخ مشکلات جامعه ای را بدهند که از مسائل و مشکلات آن اطلاعی ندارند و حتی توان دفاع از دانشگاهیان خود ( دانشجو ؛ استاد و ...) از ایشان گرفته شده است. شاید عده قلیلی دانشگاهی ؛ بدلایل مختلف غیر علمی؛ از وضع موجود دانشگاه ها راضی باشند ؛ ولی هستند کسانی که بدلیل کم رنگ شدن نقش دانشگاه ها در عرضه حاصل تلاش نخبگان خود به میهن اسلامی ؛ علیرغم تلاش فراوان و امیدواری زیاد؛ نا راضی و کناره گرفته و یا به اجبار خانه نشین شده اند. بزرگوار ؛ ما از سایر اقشار جامعه جدا نیستیم و معتقدیم اگر امروز تن به اصلاح ندهیم؛ ما هم در ناکامی های فردا و آینده ملت انقلابی ایران اسلامی مسئول خواهیم بود. دانشگاه ها و وزارت علوم ؛ بدلیل حضور نخبگان و فرزندان رشید ملت؛ تغیین کننده سرنوشت آینده کشور هستند. خوشحالی ما زمانی است که حاصل تلاش ما و فرزندان دانشجویمان در خدمت مردم قرار گیرد. ما نیاز به تغییر ساختار در وزارت علوم داریم.

avatar
۱۳۹۷-۰۹-۲۱ ۱۲:۰۷

امروز همه مردم پرسشگر هستند. شما پاسخگو نشان دهید. چرا ناراحت هستید که دیگر دانشجویان آلت دست سیاستبازان قرار نمی گیرند و به وظیفه اصلی شان یعنی دانش اندوزی می پردازند؟ همین چند نسلی که فدای بازی های سیاسی شدند کافی است.