به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد، ریونگ هائه چوئه، دستیار ارشد کیم جونگ اون، رهبر کرهشمالی که ریاست بخش هدایت و سازماندهی حزب کارگر این کشور را برعهده دارد، از سوی واشنگتن تحریم شده است.
بر اساس اعلام وزارت خزانهداری آمریکا، دو مقام دیگر کرهشمالی که از سوی واشنگتن تحریم شدهاند، عبارتند از کیونگ تائک جونگ، وزیر امنیت و کوانگ هو پاک، رئیس بخش تبلیغات دولت کرهشمالی.
هنوز مشخص نیست که آیا این تصمیم برای تحریم این سه مرد ارتباطی به دیپلماسی اتمی میان آمریکا و کره شمالی داشته است یا خیر؛ دیپلماسی که پیشرفت اندکی از زمان دیدار کیم جونگ اون و دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در ژوئن سال جاری میلادی در سنگاپور داشته است.
این تحریمها که تمام اموال و داراییهای این مقامات را براساس اختیارات قضایی آمریکا مصادره کرده و به طور کلی آنها را از هرگونه نقل و انتقال با هر فردی در آمریکا ممنوع ساخته، توسط وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش شش ماههاش در خصوص نقضهای مقامات کره شمالی اعلام شدند.
رابرت پالادینو سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای که همراه با متن این گزارش منتشر شد، گفت: نقضهای حقوق بشر در کره شمالی همچنان در بدترین شرایط در جهان قرار دارد و شامل کشتارهای غیرقانونی، کار اجباری، شکنجه، بازداشتهای اختیاری طولانیمدت، تجاوز، سقط جنین اجباری و دیگر خشونتهای جنسی میباشد.
کره شمالی بارها اتهامات نقض حقوق بشر را رد کرده و تحریمها در این زمینه را مقصر وضعیت وخیم انسانی در کشورش دانسته است. پیونگ یانگ از سال 2006 میلادی به خاطر برنامه اتمی و موشکهای بالستیکاش از سوی سازمان ملل تحت تحریم قرار داشته است.
در بیانیهای مجزا وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد: این تحریمها از رفتار شایسته مجازات مقامات کره شمالی پرده برمیدارد و یادآور رفتار خشونتآمیز کره شمالی با اوتو واربیر شهروند آمریکایی میباشد.
ترامپ پیشتر اعلام کرده وی و کیم جونگ اون احتمالا برای دومین بار در ماه ژانویه یا فوریه سال 2019 میلادی دیدار خواهند کرد و سه مکان برای برگزاری این نشست تحت بررسی قرار دارند.
بر اساس بیانیهای که از سوی این وزارتخانه صادر شد، این تحریمها بر اساس یک دستور اجرایی که هدف آن مقابله با پیونگیانگ به دلیل انجام حملات سایبری و تعرض به حقوق بشر است، اعمال شده است.
انتهای پیام
نظرات