سید احسن علوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص قانون منع به کارگیری بازنشستگان، بیان کرد: قانون منع بهکارگیری بازنشستگان همان طور که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند یکی از قوانین لازمی بود که از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. مدیران بازنشستهای که کارکرد خود را داشتهاند و دیگر نوآوری ندارند، کنار رفته و فرصت را در اختیار جوانان قرار میدهند. البته مدیران با تجربه در جایگاه مشاور میتوانند باقی بمانند.
وی در ادامه اظهار کرد: اما برخی از پستها و مسئولیتها وجود دارد که جایگزینی برای مدیران بازنشسته آنها وجود ندارد که مجلس شورای اسلامی باید در قانون به طور شفاف مرجع تعیین این افراد را مشخص کنند.
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید مسیر این قانون به گونهای باشد که در نهایت به دستور رهبری منتهی شود، چرا که جایگاه رهبری بسیار رفیعتر است.
وی با بیان اینکه «برخی از بازنشستگان را نمیتوان یک جا از بدنه مدیریتی کشور خارج کرد و باید در گام اول تجربه و آموختههای خود را به نسل جوان منتقل کنند» تصریح کرد: این که جوانگرایی به معنای واقعی محقق شود، امر بسیار خوبی است، اما برش ناگهانی در بدنه مدیریتی جالب نیست.
علوی تصریح کرد: نیروهای متخصص و جوان نیاز به کسب آموزش و تجربه در یک بازه زمانی دارند. ما نیز باید از بازنشستگان بخواهیم تا تجارب خود را در یک بازه زمانی به جوان ترها منتقل کنند و به عنوان مشاور در کنار آنها باشند.
نایب رییس کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: در تصویب یک قانون باید از ایده های جدید بهره برد و در غیر این صورت نمیتوان روح قانون را اجرایی کرد.
علوی در ادامه با اشاره به تفاوت بین قوانین بازنشستگی تامین اجتماعی و خدمات کشوری، گفت: عدالتی که امروز ما از آن سخن میگوییم ایجاب میکند که این دو قانون یک کاسه و یکسان شود. امروز کسانی هستند که با یک رشته و یک توان حقوقهای متفاوتی را دریافت میکنند که این یک ناعدالتی است. باید این دو قانون شفاف و یکسان شود.
انتهای پیام
نظرات