• شنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97091708297
  • خبرنگار : 71415

قاچاق هزاران زن میانماری به چین با هدف ازدواج اجباری و فرزندآوری

قاچاق هزاران زن میانماری به چین با هدف ازدواج اجباری و فرزندآوری

یک گزارش نشان می‌دهد که هزاران زن و دختر آسیب پذیر از شمال میانمار به کشور چین قاچاق شده و در آنجا مجبور شده‌اند ازدواج کنند و بچه‌دار شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مطالعه از سوی دانشکده بهداشت عمومی جان هاپکینز بلومبرگ نشان داده حدود 7500 تن از این زنان و دختران که اهل ایالت‌های جنگ زده کاچین و شان در شمال میانمار بوده‌اند در فاصله سال‌های 2013 تا 2017 در مرز دو کشور به تعدادی از مردان قاچاقچی فروخته شده‌اند. این مطالعه تصریح داشته که زنان جوان به ارزش 15000 دلار فروخته شده‌اند.

مصاحبه با بیش از 400 تن از قربانیان در میانمار و چین فاش کرده که اکثر قربانیان یک بار فروخته شده‌اند و قبل از فروخته شدن به همسر دوم هم مجبور به باردارشدن شده‌اند. یکی از این زنان در این مطلب شرح داد که چطور سه بار به چین قاچاق شده و هربار نیز مجبور به بچه‌دار شدن شده است.

مون نای لی یک مقام مسئول انجمن زنان کاچین در تایلند کسی بوده که برای این مطالعه، پژوهش میدانی در ایالت‌های کاچین و شان انجام داده است.

درگیری مداوم میان شبه نظامیان قومی و نیروهای دولتی میانمار و همین‌طور نقض مداوم حقوق‌بشر در شمال این کشور موجب شده که هزاران زن و دختر بدون اسناد و مدرک هویتی به دست قاچاقچیان انسان بیفتد. مون نای لی اظهار داشت: به سبب بی‌ثباتی سیاسی و جنگ و مصادره اراضی امنیت زنان در این مناطق تبدیل به یک چالش بزرگ شده است.

گزارش شده است اغلب این ازدواج‌های اجباری با وساطت خانواده‌ها و یا ریش سفیدان روستا صورت گرفته و این زنان امکان مخالفت با موضوع را نداشته‌اند.

مون نای لی خاطر نشان کرد: معمولا این دختران نمی‌توانستند جواب منفی به والدین خود بدهند و مجبور می‌شدند بعد از آنکه قاچاقچیان به والدین آنها پول را تحویل دادند تن به این ازدواج بدهند.

تا چند سال پیش، سال‌ها سیاست تک فرزندی در کشور چین به اجرا درآمده و یکی از تبعات نامطلوب این سیاست که نگرش‌های قومی در آنها دخیل بوده، بهم خوردن تعادل میان جمعیت زنان و مردان و افزایش تعدادی مردان به میزان 34 میلیون نفر بیشتر از زنان بوده است و این یکی از عواملی است که به تقاضا برای قاچاق زنان از کشورهای همسایه به چین دامن می زند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha