دکتر «محمودرضا مرادی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در زلزله 21 آبان سال گذشته متأسفانه بیمارستان شهدای سرپل ذهاب دچار آسیب شد و در آن شرایط با توجه به شمار فراوان مجروحان نیاز به وجود یک بیمارستان بسیار احساس میشد.
وی افزود: در همین راستا ساختمان فعلی بیمارستان بانگر که پیش از این آسایشگاه و خوابگاه سپاه بود، ابتدای آذرماه سال گذشته برای راهاندازی یک بیمارستان موقت در اختیار دانشگاه قرار گرفت و در یک اقدام جهادی بیمارستان بانگر ظرف مدت حدود دو هفته در 15 آذرماه راهاندازی شد.
مرادی تصریح کرد: این بیمارستان ترکیبی از سوله و کانکس است و همه امکانات و خدمات یک بیمارستان معمولی در آن فراهم شده و شاید تنها تفاوت آن با سایر بیمارستانها در بحث هتلینگ آن باشد.
وی با بیان اینکه بیمارستان بانگر 55 تختخوابی است گفت: همچنین در این بیمارستان چهار تخت ICU و CCU، هشت تخت زایمان و 16 تخت اورژانس و نیز دو اتاق عمل فعال است.
مرادی افزود: همچنین هشت تخت دیالیز نیز در این بیمارستان فعال شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به خدمات ارزشمند این بیمارستان موقت در طول یک سال پس از زلزله اشاره کرد و افزود: از سال گذشته تاکنون بیش از 145 هزار نفر به اورژانس این بیمارستان و بیش از 70 هزار نفر نیز به کلینیک تخصصی بیمارستان که کمی با آن فاصله دارد مراجعه کردهاند و در مجموع طی یک سال این بیمارستان بیش از 210 هزار مراجعهکننده سرپایی داشته است.
وی افزود: همچنین طی یک سال فعالیت این بیمارستان بیش از 8800 نفر در آن بستری شدند و بیش از 3400 عمل جراحی کوچک و بزرگ در آن انجام شده است.
مرادی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت بیش از 840 زایمان طبیعی در این بیمارستان انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه فعالیت این بیمارستان همچنان ادامه دارد، گفت: تا زمانی که بیمارستان سرپل ذهاب که کار مقاومسازی آن عملاً پایان گرفته و تا دو هفته دیگر آغاز به کار میکند، شروع به کار نکند، بانگر همچنان به کار خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات