به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، پس از تقریبا پنج دهه فعالیت، ژاپن در نهایت قصد جمعآوری این سرویس را دارد.
آخرین ارائه دهنده این خدمت در کشور ژاپن، شرکت "توکیو تلهمسیج"(Tokyo Telemessage) است که اعلام کرد خدمات خود را در سپتامبر 2019 خاتمه خواهد داد.
این شرکت گفته است که هنوز حدود 1500 نفر در توکیو و مناطق همسایه از پیجر استفاده میکنند.
پیجرها، که به نام "poke-beru" یا "زنگ جیبی" در ژاپن شناخته میشوند، یک روزی آخرین فناوری به حساب میآمدند. این دستگاههای کوچک که پیامهای کوتاه را از طریق امواج رادیویی ارسال میکنند، در سال 1996 به بالاترین محبوبیت خود رسیدند و در ژاپن حدود 10 میلیون نفر از آن استفاده میکردند.
اما چیزی نگذشت که تلفنهای همراه به سرعت جای پیجرها را گرفتند. شرکت بزرگ مخابراتی NTT (شرکتی که اولین پیجرها را به ژاپن آورد) خدمات خود را برای این دستگاهها در سال 2007 متوقف کرد.
در حال حاضر و بعد از گذشت بیش از یک دهه، شرکت مخابراتی "توکیو تلهمسیج" به عمر پیجرها در این کشور خاتمه میدهد.
این 1500 نفر در حالی هنوز از این دستگاه استفاده میکنند که از آخرین پیجری که "توکیو تلهمسیج" تولید کرده است، 20 سال میگذرد.
این در حالی است که فناوری فکس هنوز یک وسیله ارتباطی محبوب در این کشور است و شما هنوز هم میتوانید نوار کاست را به راحتی در فروشگاهها پیدا کنید.
پیجو یا پیجر دستگاه قابلحملی است که از آن به منظور دریافت پیامهای متنی(حروف و اعداد) و صوتی با کمک امواج رادیویی استفاده میشود. با دستگاه پیجو تنها میتوان پیام را دریافت کرد و فرستادن پیام به آن با تلفن انجام میشود. پیجرها در دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی توسعه یافتند و در دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفتند، تا اینکه توسط تلفنهای همراه جایگزین شدند و اکنون در موارد خاص مورد استفاده هستند.
انتهای پیام
نظرات