• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 97083015011
  • خبرنگار : 30054

فروش ۱۰۰ میلیون تومان غذای خانگی در هر ماه توسط پنج خانم خانه‌دار

فروش ۱۰۰ میلیون تومان غذای خانگی در هر ماه توسط پنج خانم خانه‌دار

شاید باور کردن این واقعیت که پنج نفر از خانم‌های خوش‌سلیقه و کدبانو که در تهران زندگی می‌کنند توانسته‌اند فقط و فقط با آشپزی در خانه خود در هر ماه، ۱۰۰ میلیون تومان فروش داشته باشند برای شمایی که سرتان در حساب ‌و کتاب است کمی عجیب باشد. اما در شرایط فعلی که بعضی ناامید شده‌اند و زانوی غم بغل کرده‌اند، مادرانی هم هستند که به خاطر خانواده خود می‌جنگند و با هنر خود غوغا می‌کنند! اما چطور؟ با کمک یک استارت آپ!

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام مامان‌پز، جادویی در کار نیست! این خانم‌های خانه‌دار با استفاده از تبلت و گوشی تلفن‌همراه و از طریق یک اپلیکیشن مخصوص هر روز سفارش‌های خود را دریافت می‌کنند و آستین همت را بالا زده و در آشپزخانه به هنرنمایی می‌پردازند.

مامان‌پز فقط یک پلت‌فرم نیست!
وقتی‌که صحبت از کسب درآمد با اپلیکیشن تلفن‌همراه یا سرویس‌های اینترنتی می‌شود شاید فکر کنید که باید همه کارها پشت رایانه اتفاق بیفتد و چاشنی آن سر و صدای صفحه‌ کلید باشد؛ اما مامان‌پز این‌گونه نیست!

برخلاف دیگر پلت‌فرم‌ها که فقط واسطه‌ای بین خریدار و فروشنده هستند و مسئولیتی در زمینه کیفیت محصولات یا خدمات تبادل شده بر عهده ندارند، مامان‌پز به تمامی مراحل کار از جمله خرید مواد اولیه برای تهیه غذا، بهداشت آشپزخانه و محلی که خانم­‌های خانه­‌دار در آن به تهیه غذا می­‌پردازند، بسته­‌بندی موادغذایی و ارسال غذا نظارت دارد.

سلامتی و بهداشت، نقطه قوت مامان‌پز
ازآنجایی‌ که غذا مستقیما با سلامت مردم در ارتباط است، تمامی خانم­‌های خانه‌­داری  که در وب­‌سایت مامان­‌پز فعال هستند باید کارت بهداشت بگیرند و برای اطمینان از بهداشتی بودن محیط آشپزخانه و وسایل و مواداولیه‌ای که استفاده می‌شود، به‌صورت سرزده محیط کاری آنها مورد بازدید قرار می­‌گیرد.
 از این گذشته، پیش از آغاز همکاری دوره‌های کوتاهی برای همه مامان‌های تازه‌ وارد برگزار شده و در این دوره کلیه استانداردها و شیوه همکاری برای خانم‌­های خانه­‌دار شرح داده می‌­شود.

وب‌سایت مامان‌پز، نمونه‌ای موفق در ایجاد و گسترش کسب‌وکارهای خانگی

در حال حاضر بیش از ۴۵۰ نفر خانم خانه­‌دار در وب­‌سایت مامان‌پز مشغول به فعالیت هستند و این تعداد در حال افزایش است.

مامان‌پز، اولین در نوع خود در جهان
جالب است بدانید که مامان‌پز نخستین استارتاپ با چنین مدل کسب‌وکاری (بیزینس مدل) در جهان است که توانسته به ‌خوبی حلقه واسط بین متقاضیان غذای با کیفیت خانگی و خانم‌­های خانه­‌داری باشد که می‌خواهند از آشپزی و آشپزخانه‌ای که هر روز با آن سروکار دارند کسب درآمد کنند.

جامعه‌ای بهتر با حمایت درست از مادران شاغل
اقتصاددان‌ها می‌گویند یکی از پارامترهای توسعه در هر جامعه‌ای، نرخ رو به فزونی کار کردن زنان در آن جامعه است. وب­‌سایت مامان‌پز جزو معدود کسب‌وکارهایی است که تمامی تامین‌کنندگان آن را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. مهم‌تر از همه اینکه خانم‌هایی که در این کسب‌وکار نوپا مشغول به کار هستند، به‌خوبی می‌توانند زمان خود را مدیریت کرده و در کنار خانواده و فرزندان خود، شرایط اقتصادی به‌مراتب بهتری را برای عزیزان خود رقم بزنند و علاوه بر مسائل اقتصادی، احساس مفید بودن برای جامعه و در نتیجه آن رضایت و خوشحالی بیشتری دارند. به همین خاطر باید فضای کاری مامان‌پز را نه ‌تنها دوستدار خانواده بدانیم، بلکه این فعالیت‌ها می‌تواند جامعه‌ای بهتر را برای همه ما رقم بزند.

مشتریان اصلی مامان پز، شرکت­‌ها هستند
جالب است بدانید که بیش از ۸۶ درصد مشتریان استارتاپ مامان‌پز را شرکت‌ها، سازمان­‌ها و ارگان­‌های دولتی شهر تهران به خود اختصاص داده‌اند؛ شرکت‌هایی که ترجیح می‌دهند به‌جای بستن قرارداد با کترینگ‌های سطح شهر  با دست‌پخت‌های اصیل و خانگی که در مامان‌پز یافت می‌شود همراه شوند و به ‌این‌ ترتیب بر رضایت شغلی کارکنان خود بیفزایند.

برای مشاهده وب‌سایت مامان‌پز کلیک کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha