• دوشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97082109934
  • خبرنگار : 90089

/ضرورت تعامل وزرا با مردم/

نجفی: عملکرد مسؤولان نظام توسط مردم ارزش‌گذاری می‌شود

نجفی: عملکرد مسؤولان نظام توسط مردم ارزش‌گذاری می‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مسؤولان برای انجام کار مردم، عهده‌دار مسئولیت شدند و این حق مردم است تا از رویکرد و عملکرد آنان مطلع باشند.

محمدرضا نجفی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: رویکرد و عملکرد مسئولان در دو حوزه ارزیابی و ارزش‌گذاری می‌شود؛ اول نتایج عملکردی یعنی نتایج قابل احصا و عدد و رقمی که آثار مستقیم بر شئونات مختلف زندگی مردم دارد و دوم نتایج برداشتی یعنی برداشت مردم از روندها، رویکردها، اهداف، سیاستها، استراتژی، روشها و اقداماتی که توسط مسوؤلان انجام می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: اطلاع‌رسانی در خصوص موضوعاتی که برای جامعه اطمینان بخش بوده و ادراک و برداشت صحیح و سازنده‌ای را برای مردم از عملکرد و جهت گیری دستگاه‌ها به دست می‌دهد، امری ضروری است و اگر چنین وظیفه‌ای مغفول بماند، ولو اقدامات و نتایج عملکردی مناسب هم حاصل شود، آن اثرگذاری شایسته  را در جامعه به دنبال نخواهد داشت، به همین دلیل مسئولان باید حتما به ارتباط مناسب با افکار عمومی و گزارش‌دهی به ذی‌نفعان همت گمارند.

نماینده مردم تهران در مجلس «مردم» را ولی‌نعمت‌های کارگزاران نظام دانست و افزود: نمی‌شود حق مردم در دانستن و اطلاع از عملکرد مسئولان در حوزه مسئولیت‌شان را نادیده گرفت و برای حرکت در مسیر تعالی، چاره‌ای جز پاسخگویی و اطلاع‌رسانی شفاف  و موثر به صاحبان اصلی نظام و انقلاب وجود ندارد.

نجفی با بیان اینکه با وجودی که بخش مهمی از سرمایه‌ها و منابع کشور را مستهلک کرده ایم و به تناسب آن کامیابی چندانی در خلق فرصتها و ثروتهای جدید نداشته ایم، گفت: کشور کماکان صاحب سرمایه‌های انسانی، مالی و اجتماعی قابل توجهی است و همچنان امکان تجمیع و بکارگیری مقتصدانه آنها وجود دارد. نوع مدیریت و بهره گیری از این سرمایه‌ها باید به نحوی باشد که امکان تجمیع و هم‌ راستا شدنشان حول اهداف و ضرورت‌های استراتژیک کشور فراهم باشد. اگر توانستیم چنین بسیج و تمهیدی را انجام دهیم، می‌توان نسبت به حل معضلات، حرکت در  مسیر برنامه‌های چشم انداز و توسعه و حل مشکلات کشور با شتابی موثر امیدوار بود.

وی تاکید کرد:‌ لازمه مدیریت شرایط سخت و عبور از مشکلات و حرکت در مسیر چشم‌انداز و برنامه‌های بالادستی، به کارگیری همه سرمایه ها و منابع است که البته این مشارکت و هم افزایی در یک فضای مونولوگ و یک طرفهِ از بالا به پایین، اتفاق نمی‌افتد. باید مشارکت مردم، گروه‌های مرجع، تشکل‌های مردم نهاد و اشخاص حقیقی و حقوقی که می‌توانند تامین کننده بخشی از سرمایه‌های مورد نیاز باشند را از طریق التزام به قواعد کار جمعی در عین وجود تفاوت و اختلاف‌ها فراهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha