به گزارش ایسنا، عزت الله ضرغامی در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که در میدان شهدای ذهاب شهر رشت برگزار شد، با قدردانی از مردم مومن و انقلابی استان گیلان، اظهار کرد: شما حق شناسی خودتان را نسبت به شهدا و ادامه راه انقلاب اسلامی اعلام کردید.
وی افزود: چشم دنیا در چنین روزی به سوی ایران اسلامی است تا ببیند رجزخوانی ها و یاوه سرایی های رئیس جمهور نادان آمریکا چه تاثیری بر ملت ایران داشته است، لذا شما با حضور گسترده و دشمن شکن خودتان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان حماسه ای تاریخی آفریدید و بی تردید تاریخ در مورد شما قضاوت خواهد کرد.
رئیس اسبق رسانه ملی، با بیان اینکه ما امروز در حجاب معاصرت قرار گرفته ایم، تصریح کرد: حوادث بزرگی در عصر ما اتفاق می افتد، اما به خاطر اینکه خودمان در این دوران زندگی می کنیم، ارزش آن حوادث را نمی دانیم و باید سال ها بگذرد تا این ارزش ها برای جهانیان روشن گردد.
ضرغامی، با اشاره به دشمنی ها، فشارها و تحریم های استکبار جهانی در طول سال های بعد از انقلاب، خاطرنشان کرد: با وجود همه مشکلات شما داوطلبانه و با اعتقاد کامل پا در میدان می گذارید و شعار «مرگ بر آمریکا سر می دهید» تا اعلام کنید راهی را که انتخاب کرده اید همچنان پا بر جا و زنده است.
وی مردم استان گیلان و شهر رشت را مایه افتخار دانست و عنوان کرد: حضور گسترده مردم رشت در حماسه 8 دی 88 اثرگذاری بسیار مهمی در راهپیمایی 9 دی داشت و تصاویری که از حضور در صحنه شما می رسید، یک مائده آسمانی بود که دشمنان اسلام را ناامید می کرد؛ این در حالی است که در شهر رشت آثاری از فتنه نبود، اما شما واقعیت ولایتمداری خودتان را نشان دادید.
عضو شورای عالی فضای مجازی، با بیان اینکه امروز تجلی حضور شما به دنیا مخابره خواهد شد، گفت: استان گیلان و رشت قهرمان همواره برای کشور یک فرصت بی بدیل، بی انتها و استثنایی بوده است.
ضرغامی، با یادآوری شهادت جمعی از دانش آموزان به دست رژیم ستمشاهی در 13 آبان سال 1357، اضافه کرد: چهل سال از آن روز می گذرد که رژیم سر تا پا مسلح شاه که توسط آمریکایی ها تجهیز می شد و دستورات آنان را عملیاتی می کرد، دانش آموزان آزادی خواه را در مقابل دانشگاه تهران به رگبار بست و صحن دانشگاه از خون جوانان این کشور رنگین شد.
وی با اشاره به راه اندازی شبکه جدید «ایران اینترنشنال» ، ادامه داد: ولی عهد شاه آمده و با حرف های جاهلانه و خنده دار می خواهد از طریق شبکه ای که با پول عربستان سعودی راه اندازی شده، ملت ایران را حول محور سلطنت گرد آورد. بی تردید اگر مسئولیتی در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران داشتم بخش هایی از این سخنان را برای مردم ایران پخش می کردم تا مشخص شود مخالفان این ملت از چه قملشی هستند.
رئیس اسبق رسانه ملی عنوان کرد: دست شاه به خون ملت آغشته بود و امروز ولی عهدش پول های این مردم را خرج می کند و دم از آزادی خواهی و حقوق شما می زند، اما بی آبروتر از این هستند که مردم حرف های آنان را قبول کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، 13 آبان 57 را لکه ننگی بر دامان رژیم شاه و نقطه سیاه بزرگی بر کارنامه پهلوی دانست و خاطرنشان کرد: یک سال بعد از 13 آبان 57، دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از چهار دانشگاه کشور به بهانه راهپیمایی روز دانش آموز به سفارت آمریکا هجوم بردند و تا امروز شاهد آثار این اقدام انقلابی هستیم، اما این روزها در فضای مجازی که همگان با تبلیغات زهرآگین آن آشنا هستند، سوالاتی مطرح می شود تا در ذهن جوانان و نوجوانان شبهه ایجاد کند لذا باید به این سوالات پاسخ درخور دهیم. یکی از این سوالات چرایی اشغال سفارت آمریکا به عنوان بخشی از خاک آن کشور و عدم سازگاری این اقدام با عرف دیپلماسی جهانی است.
وی با بیان اینکه سفارتخانه هر کشور دارای حرمت است و کسی حق تعرض به آن را ندارد، اظهار کرد: سفارت آمریکا در ایران اصلا سفارتخانه نبود و به معنای واقعی کلمه لانه جاسوسی بود. بعد از اشغال لانه جاسوسی بسیاری از بزرگان و سیاستمداران دنیا وقتی درباره سفارتخانه های آمریکا سخن می گفتند، از اصطلاح «جاسوسخانه» استفاده می کردند. سفارت آمریکا در ایران از قبل از انقلاب ستاد عملیات این دولت علیه ملت ما بود و آمریکایی ها تا ساعات پایانی سقوط شاه توطئه می کردند. علی رغم شعارهای حقوق بشری کارتر که یکی از معروف ترین روسای جمهور دموکرات آمریکاست، خوی خشن آمریکا برای مردم ایران آشکار شد و با دستور آنان رژیم ستمشاهی با مسلسل مقابل ملت ایستاد. بعد از پیروزی انقلاب، دولت موقت دچار اشتباه شد و تصور کرد می توانیم با آمریکا مانند دیگر کشورها روابط عادی داشته باشیم لذا تمامی ناآرامی های کشور در کردستان و آذربایجان و خوزستان و بلوچستان که اوایل انقلاب با آن موجه بودیم، به دلیل نفوذ آمریکا از طریق لانه جاسوسی بود لذا شهدای زیادی تقدیم کردیم تا این مهم اثبات شد.
نظرات