• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97081306069
  • خبرنگار : 30057

رئیس بیمه مرکزی مطرح کرد

حمایت بیمه از استارتاپ‌ها/ تلاش برای تصویب قوانین

حمایت بیمه از استارتاپ‌ها/ تلاش برای تصویب قوانین

رئیس بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ استارتاپ در صنعت بیمه فعال هستند، گفت: این شرکت‌ها در قالب کارگزاران بیمه فعال هستند و با امضای تفاهم‌نامه با معاونت علمی و تصویب قوانین مورد نیاز، چتر بیمه‌ای را توسعه می دهند.

به گزارش ایسنا، ‌ غلامرضا سلیمانی در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علمی و بیمه مرکزی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه در راستای توسعه چتر بیمه‌ای در سطح کشور منعقد می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح شرکت‌های بیمه‌ای قوانین و مقررات و همچنین پوشش‌های بیمه‌ای متنوعی داریم و قوانین نیز مصور شده است.

وی با بیان اینکه ایران جزو کشورهایی است که انواع سیستم‌های بیمه‌ای دارد، خاطرنشان کرد: مسئله اصلی ما در این حوزه نفوذ بیمه‌ای میان آحاد شرکت‌ها و مردم است؛ از این رو ما نیازمند نوآوری در این بخش هستیم.

سلیمانی با اشاره به وجود شرکت‌های استارتاپی در سطح کشور حضور آن‌ها را در بخش‌های بیمه‌ای موجب تقویت بازاریابی صنعت بیمه‌ای و افزایش درآمد برای آن‌ها دانست.

رئیس بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه استارتاپ‌ها می‌توانند باعث نفوذ چتر بیمه در جامعه، ‌امنیت سرمایه‌گذاری، سرزندگی و مسئولیت و بیمه شوند، گفت: نفوذ بیمه جزو دستورات رئیس‌جمهور است که در جلسه هیات دولت بر آن تاکید شد؛ از این رو ما در صدد هستیم صنعت بیمه بتواند چتر خود را در سطح جامعه بگستراند.

سلیمانی با اشاره به فعالیت ۱۰ شرکت استارتاپی در بخش‌های بیمه‌ای یادآور شد: این شرکت‌ها برای ادامه فعالیت باید از لحاظ صلاحیت فنی و علمی به تایید بیمه مرکزی برسند و امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه بتوانیم بستری برای فعالیت این شرکت‌ها فراهم کنیم.

رئیس بیمه مرکزی همچنین با تاکید بر اینکه استارتاپ‌ها در دو سال اخیر وارد فعالیت‌های بیمه‌ای شده‌اند، اضافه کرد: خوشبختانه امروزه بیمه مرکزی این واقعیت را پذیرفته است که این نوع شرکت‌ها در جهت رشد و توسعه صنعت بیمه و نه علیه فعالیت‌های بیمه عمل می‌کنند.

وی اضافه کرد: طبیعی است که فعالیت این شرکت‌ها در بخش‌های بیمه‌ای نیاز به قوانین دارد، ولی در حال حاضر این قوانین در حال پیش‌نویس است و در اولین فرصت در شورای عالی بیمه، ‌ قوانین مربوط به آن تصویب خواهد شد.

به گفته سلیمانی، در حال حاضر این شرکت‌ها در قالب کارگزاران صنعت بیمه فعالیت می‌کنند که با تصویب قوانین مربوط این شرکت‌های فناور می‌توانند در جهت توسعه خدمات بیمه‌ای فعالیت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha