• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۸:۱۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97080201333
  • خبرنگار : 71591

باتری‌های گرافنی جای لیتیوم یونی را می‌گیرند

باتری‌های گرافنی جای لیتیوم یونی را می‌گیرند

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، سامسونگ قصد دارد برای گوشی‌های هوشمند باتری‌های گرافن را جایگزین باتری های لیتیوم یونی کند.

به گزارش ایسنا، با توجه به آنکه باتری‌های لیتیوم یونی که امروزه در تمامی دستگاه‌های الکترونیکی قابل شارژ به کار می‌رود، در کنار تمام مزایایی که دارد معایب آن موجب شده است که برخی از غول‌های تکنولوژی به فکر جایگزین کردن آن با انواع دیگر باتری بیفتند.

حالا بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سوی وب سایت Phone Arena، سامسونگ درصدد توسعه باتری‌های گرافن در گوشی‌های هوشمند تولیدی خود است تا به کاربران این امکان را بدهد با سرعت بسیار بیشتری به شارژ گوشی‌های خود بپردازند.

گفته می‌شود یکی دیگر از مزایای جایگزین کردن باتری گرافنی با لیتیوم یونی، ریسک و خطرپذیری کمتر آن است چراکه باتری‌های لیتیوم یونی در بسیاری از مواقع بخصوص در شرایط تغییر ناگهانی دما و سرد و گرم شدن دستگاه، منفجر شده و دچار حریق می‌شوند این در حالیست که به گفته محققان باتری‌های گرافنی چنین مشکلی را نخواهند داشت.

پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی و فناوری  Advanced Institute of Technology سامسونگ به‌تازگی در گزارشی اعلام کرده‌اند که باتری‌های گرافنی قادر خواهند بود در مدت زمان بسیار کوتاه‌تری گوشی هوشمند کاربران را شارژ کنند به گونه‌ای که شارژ کامل یک گوشی هوشمند تنها ۱۲ دقیقه طول خواهد کشید.

آنها همچنین عنوان کرده‌اند که این باتری‌ها طول عمر بیشتری دارند و خطر حریق و انفجار در انها بسیار کمتر و در حد صفر است.

با اینکه سامسونگ صحت این خبر را هنوز به صورت رسمی تایید نکرده است اما به نظر  می‌رسد که قصد دارد این فناوری جدید را نه تنها در گوشی‌های هوشمند بلکه در تمامی دستگاه‌های الکترونیکی قابل شارژ به کار ببرد و محدودیت و خطرات موجود در  باتری‌های لیتیوم یونی را به حداقل برساند.

گفته می‌شود سامسونگ قصد دارد برای نخستین بار این باتری‌های جدید از نوع گرافنی را در گوشی‌های پرچمدار گلکسی اس ۱۰ بکار ببرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha