دکتر شاهحسینی در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب به مهمترین دستاورد سفر اخیر دانشگاههای برتر ایران به کشور آلمان اشاره کرد و گفت: اخیرا روسا و معاونین حدود11 دانشگاه از ایران به منظور هم اندیشی و بررسی راهکارهای توسعه فعالیتهای علمی و آموزشی دو کشور به آلمان سفر کردهاند و در این سفر که به میزبانی مجمع روسای دانشگاههای آلمان برگزار شد، از سه دانشگاه جامع، کاربردی و پژوهشمحور این کشور بازدید کردند.
وی در ادامه تصریح کرد: اولین دور سفر دانشگاههای کشور المان تیر ماه سال گذشته با حضور روسای دانشگاههای برتر این کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی اتفاق افتاد و سومین سفر علمی این کشور نیز بهار سال آینده در ایران صورت می گیرد. در واقع دانشگاه علم و صنعت به عنوان مسئول هماهنگ کننده ارتباطات علمی دو کشور ایران و آلمان هماهنگی این نشستها را بر عهده خواهند گرفت.
معاون بینالملل دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: در سفر اخیر دانشگاههای ایران به کشور آلمان مسئولین مراکز علمی دو کشور نشستها و میزگردهایی در خصوص زمینههای تبادلات علمی و بررسی زمینههای همکاریهای مشترک دوجانبه برگزار نمودند و بیشتر روی این مباحث تمرکز کردند که افق آینده ارتباطات علمی دو کشور بر چه اساسی شکل بگیرد و با توجه به اینکه دانشگاههای کشور آلمان برخلاف دانشگاههای ایران که در همه زمینهها فعالیت میکنند، بیشتر کاربردی و پژوهش محور هستند سطح همکاریهای علمی دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر شاه حسینی در پایان خاطرنشان کرد: در ارتباطات اخیر دانشگاههای دو کشور نوع همکاری و تفاهمنامههای توسعه در سطوح دانشجویان و اساتید نیز مورد بحث قرار میگیرد و خوشبختانه در حال حاضر نیز ارتباطات خوبی بین مراکز علمی دو کشور وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات