• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۷ / ۲۲:۰۴
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 97080100699

در نشست با نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد

شریعتمداری: با تکیه بر خرد جمعی می‌توان مشکلات را حل کرد + فیلم

شریعتمداری: با تکیه بر خرد جمعی می‌توان مشکلات را حل کرد + فیلم

محمد شریعتمداری با بیان این که باید به مردم و نهادهایی که می‌آفرینند، اعتماد کنیم، گفت: با تکیه بر خرد جمعی می‌توان با کمترین خطا مشکلات را حل کرد.

به گزارش ایسنا، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:  معتقدیم در ارائه برنامه پیشنهادی به مجلس باید شرایط جدید با توجه به اعمال تحریم‌ها در خصوص ذی‌نفان این وزارتخانه لحاظ گردد.

شریعتمداری ضمن تأیید این نکته که آثار تحریم ها بر اقشار آسیب‌پذیر، کمتر برخوردار و دهک‌های پایین جامعه محسوس‌تر است، اظهار کرد: این امر نیازمند تدبیر اساسی و تطابق جدید است که برنامه جدید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اساس آن تنظیم شده است. 

او با تأکید بر مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه حل مشکلات اقشار مذکور، گفت: در شرایط تحریم، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، معلولان، بیماران، بازنشستگان، کارگران و غیره دچار مشکلاتی شده‌اند و رسالت مهم ما در برنامه‌های آتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تدبیری برای داشتن گوش شنوا برای شنیدن نجواها و نواهای آنان در مراجع و حوزه‌های تصمیم‌گیر است.

شریعتمداری گفت: متأسفانه کشور ما گران اداره می‌شود و یکی از علل مهم این امر، عدم توجه به مردم و حضور و مشارکت فعال آنان در اداره کشور است. باید مشکلات نهادهای مردم‌نهاد و شرکای اجتماعی دیده شوند. اصلاح این مسائل را در دستور کار خود داریم.

وی در حوزه مسائل فعالان حوزه کار و کارگری گفت: عقل حکم می‌کند که موضوع سه‌جانبه‌گرایی بر فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاکم باشد و باید حتما به این سمت حرکت کنیم و هدف‌های بلند نظام جامع تامین اجتماعی مجدد احیا شود. بدون شک باید در هیأت امنای تأمین اجتماعی که اکثریت آرای آن با دولت است، شرایط برابری میان دولت، کارگر و کارفرما ایجاد شود و چنانچه بنده دراین بخش مشغول به کار شوم، به طور حتم و بدون تردید این موضوع را اصلاح می کنم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نباید از تکانه‌های ناشی از انتصابات ناصحیح و اداره کردن غلط و غیراقتصادی در این وزارتخانه و صندوق‌ها آسیب ببیند.

او همچنین در پاسخ به دغدغه بحران صندوق‌های بازنشستگی، افزود: اموال صندوق‌های بازنشستگی بیت‌المال نیست و حق‌الناس است و نمی‌توان اموال بیمه‌گذاران را به سایر مردم داد.

گزینه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر ضرورت گفت‌وگو با ذی‌نفعان و نخبگان در عرصه سیاستگذاری، گفت: باید مشکلات با مردم درمیان گذاشته شود و راه‌حلی برای آن اندیشیده شود. با استفاده از اندیشه نخبگان می‌توان تحول اساسی در کشور آفرید. برای عملی کردن برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند بهره‌مندی از اندیشه نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد هستیم و همه مردم باید از تصمیمات گرفته شده مطلع شوند و بدانند که سیاست‌گذاری‌ها براساس دفاع از حقوق مردم است. با کمک مردم می‌توانیم در کشور قدم‌های بزرگی برداریم و چنانچه تمام امور را در دولت متمرکز کنیم، اداره امور از دست خواهد رفت.

اصلاح یارانه‌های غیرهدفمند، استفاده از توان و پتانسیل تعاونی‌ها و صیانت از اشتغال موجود را از مهم‌ترین سرفصل‌های برنامه پیشنهادی خود به مجلس قلمداد کرد. در این دیدار که نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حیطه مأموریت‌ها و وظایف این وزارتخانه از جمله فعالان حوزه کودکان، سالمندان، معلولان، معتادان، کانون‌های کارگری و کارفرمایی و همچنین نمایندگان انجمن‌های صنفی از جمله انجمن صنفی روزنامه‌نگاران حضور داشتند، آخرین دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را با وزیر پیشنهادی مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۱ ۲۳:۵۱

چقدر انسان فرهیخته و دانشمند و با فرهنگ و با شخصیت و توانمند و راستگو و دلسوز میباشد، در مسولیت قبلی صنعت کشور را متحول کرد ، باید ایشان مسئول چند وزارتخانه باشد تا پیشرفت های زیاد تر جمع کنیم، آره