• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۷ / ۰۴:۳۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97080100008
  • خبرنگار : 71623

/راهکارهای صیانت از کسب‌وکار و تولید داخل/

اتحاد دولت و بخش خصوصی برای جذب سرمایه‌گذاران به بخش معدن

اتحاد دولت و بخش خصوصی برای جذب سرمایه‌گذاران به بخش معدن

عضو هیات‌مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، مهمترین راهکار حمایت از معادن و صنایع معدنی در شرایط فعلی را اتحاد دولت، بخش خصوصی و متخصصان و دانشگاهیان برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به این بخش عنوان کرد.

بهروز برنا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار معدن در کشور وجود دارد که  ۴۰ درصد آن‌ها غیرفعال است، گفت:‌ باید تیمی از هیئت دولت با همکاری بخش خصوصی،‌ سمن‌ها و دانشگاه‌ها، دلایل عدم فعالیت‌ این معادن راکشف کرده و برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی اقدام کنند.

وی افزود: این تیم باید در حوزه‌های مختلفی که بخش خصوصی در آن‌ها مشکلاتی دارد، اختیار تام داشته باشد و به عنوان یک ستاد تسهیل‌کننده از سوی خانه‌های صنعت، معدن و تجارت هر استان، به سرمایه‌گذاران معدنی معرفی شود و مشکلات آن‌ها را برطرف کند.

عضو هیات‌مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با تاکید بر اینکه گفتاردرمانی راه حل توسعه معادن نیست،‌ ‌اظهار کرد: اکثر معادن و صنایع معدنی در حد ظرفیت‌شان کار نمی‌کنند که تیمی از متخصصان باید دلایل و راهکارهایی برای بهبود عملکرد این بخش ارائه دهند.

وی همچنین کمبود نقدینگی و تهیه تجهیزات وارداتی بعد از اعمال تحریم‌ها را از مشکلات بخش معدن برشمرد و گفت:‌ همه دست‌اندرکاران بخش معدن تمایل به گسترش صنایع معدنی دارند اما عملکرد جزیره‌ای بخش‌های مختلف و عدم اتحاد آن‌ها باعث شده است تلاش‌ها نتیجه بخش نباشد.

او افزود: با توجه به اینکه بخشی از نیازهای بخش صنعت و معدن به تکنولوژی و تجهیزات، از طریق واردات تامین می‌شود و در حال حاضر تحریم‌ها واردات را دچار مشکل کرده است، باید بر ساخت داخل کردن و بومی‌سازی در این بخش تمرکز کنیم.

به گفته برنا در حال حاضر در دنیا هزینه‌ زیادی صرف اکتشافات معدنی می‌شود و با توجه به اینکه ایران یک درصد از خاک‌های دنیا را در اختیار دارد، باید یک درصد هزینه جهانی را در کشور صرف فعالیت‌های اکتشافی بکنیم. بنابراین با توجه به اینکه ایران یک کشور معدنی است،‌ صنایع معدنی می‌تواند یکی از محورهای فنی و اقتصادی کشور باشد. اگر در حلقه اول، یعنی اکتشاف موفق عمل کنیم، به وسیله انرژی ارزانی که در اختیار داریم می‌توانیم صنایع معدنی را گسترش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha