• دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97073016644
  • خبرنگار : 71577

مدیرعامل بیمه نوین اظهار کرد

افزایش ۱۵ درصدی هزینه های بیمه درمان تا ماه‌های آینده

افزایش ۱۵ درصدی هزینه های بیمه درمان تا ماه‌های آینده

بروز التهاب در برخی شاخص‌های اقتصادی کشور در ماه‌های گذشته باعث اثرگذاری بر صنعت بیمه هم شده است، در این باره مدیرعامل بیمه نوین با اشاره به تاثیر شرایط تورمی بر صنعت بیمه، این اثرگذاری را بیشتر در حوزه بیمه های شخص ثالث و درمان ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، افزایش نرخ ارز و ایجاد تورم در ماه های گذشته باعث شده است تا بسیاری از صنایع دستخوش تحولاتی شوند. صنعت بیمه اما به دلیل انعطاف بالای خود در افزایش یا کاهش سرمایه بیمه نامه‌ها بسیار بهتر از حوزه‌های دیگر می‌تواند با این شرایط کنار بیاید. با این حال مدیرعامل بیمه نوین برای شش ما آینده درحوزه های بیمه درمان افزایش هزینه‌ها را پیش‌بینی می‌کند.

حسین کریم‌خان زند، مدیرعامل بیمه نوین، در گفت‌گو با ایسنا با بیان اینکه شرایط تورمی در اقتصاد روی حوزه بیمه های شخص ثالث و بدنه اتومبیل اثرگذار بوده است گفت: در این حوزه ها قیمت ها تغییر کرده است که این مساله روی حجم خسارت و یا ضریب خسارت اثر منفی می گذارد. در سایر حوزه ها شرایط تورمی اثر چندانی روی بیمه ها نمی گذارد چرا که که ما با توجه به سرمایه بیمه شده ها خسارت پرداخت می کنیم.

او با اشاره به ماده ۱۰ قانون بیمه اظهار کرد: بر اساس این قانون همه شرکت های بیمه به بیمه گزاران خود برای افزایش سرمایه بیمه نامه ها اطلاع رسانی کردند. اینکه برخی از شرکت های بیمه سنواتی ها را با سرمایه دفتری اشتباه است.

کریم خان زند همچنین با بیان اینکه تورم چندان تاثیری روی بیمه عمر و زندگی نمی تواند داشته باشد گفت: سرمایه های این نوع بیمه نامه ها متناسب با شرایط تورمی بالاتر خواهد رفت و البته ذخایر همه شرکت ها برای ایفای تعهداتشان کفایت می کند. از سوی دیگر بیمه گزاران هم به دلیل افزایش درآمد خود می توانند متناسب با شرایط تورمی سرمایه بیمه نامه های عمر و زندگی خود را افزایش دهند.

او با پیش بینی افزایش هزینه های بیمه درمان تا شش ماه آینده به ۱۰ تا ۱۵ درصد به دلیل افزایش هزینه های جانبی بیمارستانی اظهار کرد: دولت هنوز هم بابت هزینه های بیمارستانی اعم از تجهیزات بیمارستانی و دارو دلار ۴۲۰۰ تومانی می دهد و از این بابت آنچنان فشاری به بیمه ها وارد نمی شود. از سوی دیگرهنوز پزشکان و بیمارستان ها هم تعرفه هایشان را افزایش نداده اند. با این همه تا شش ماه آینده به خاطر افزایش هزینه های جانبی مانند دستمزد، مالیات و آب و برق ممکن است هزینه های بیمه ها هم افزایش پیدا کند.

پیش از این سندیکای بیمه‌گران ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در ماه‌های اخیر قیمت انواع وسایل نقلیه موتوری و لوازم مربوط به آنها با تغییرات و افزایش مواجه شده و بیمه گزاران بیمه‌های بدنه اتومبیل در صورت اصلاح نکردن سرمایه مورد بیمه خود بر اساس قیمت روز، هنگام دریافت خسارت با مشکل مواجه خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۳۰ ۱۲:۲۴

خبرنگار ۳ماه پیش از همایش رفتم بعدا سال ۹۵همه چی خوب بود آتیه سازان حافظ ۳ماهه میخواد الان پول بریزه چرا اینقدر بی خیالی طی میکنن