• یکشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97072212268
  • خبرنگار : 71448

با وجود ممنوعیت صورت گرفت

واردات بیش از ۱۲۰۰ خودرو در یک ماه!

واردات بیش از ۱۲۰۰ خودرو در یک ماه!

آمار گمرک ایران حاکی از این است که در شهریور امسال بیش از ۱۲۰۰ خودرو به ایران وارد شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین آمار گمرک ایران از تجارت خارجی شش ماهه نخست سال جاری، در این مدت ۱۳ هزار و ۷۷۱ دستگاه خودروی سواری به ارزش ۳۹۷ میلیون و ۵۷۰ هزار دلار به ایران وارد شده است.

واردات خودرو به ایران از ۲۰ کشور دنیا انجام شده که در این میان جمهوری کره با صادرات ۵۲۳۷ دستگاه خودرو، بیشترین سهم را در میان واردات خودروی سواری ایران به خود اختصاص داده است و پس از آن امارات متحده عربی با ۳۸۳۸ دستگاه و آلمان با ۱۵۰۹ دستگاه خودروی سواری، بزرگ‌ترین صادرکنندگان خودرو به ایران در این مدت به شمار می‌روند.

واردات خودروی سواری به ایران در حالی به بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه رسیده است که براساس تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت از ابتدای تیرماه امسال واردات خودروی سواری به کشور ممنوع شده است.

از سوی دیگر مشاهده آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که در پنج ماهه نخست سال جاری ۱۲ هزار و ۵۱۲ دستگاه خودروی سواری به ایران وارد شده بود و به این ترتیب می‌توان گفت که باقی خودروها یعنی تعداد ۱۲۵۹ دستگاه خودرو در ماه ششم یعنی در شهریور ماه به ایران وارد شده است.

واردات این خودروها ممکن است مربوط به ثبت سفارش‌های قبلی باشد، اما در غیر این صورت لازم است که گمرک ایران توضیحاتی را درباره ادامه واردات خودروی سواری در عین ممنوعیت ارائه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۲۲ ۱۴:۴۴

این خبر زمانی بدرد کارمند ساه و کارگرساده و کسبه خرد می خورد که اعلام کنند ورود خودرو آزاد است و گمرکی ندارد والا فی نفسه بدرد طبقه تجار و حکومتی ها و اشراف و مرفهین و سرمایه‌داران و پول دار و بانکی‌ها از خدمتگذارش تا رئیسش می‌خورد که الحق و النصاف حقشان است چون در این مملکت مانده اند و می خواهند بمانند. بدرود