• چهارشنبه / ۴ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97070402359
  • خبرنگار : 71569

رئیس کنگره زخم و ترمیم بافت:

سالانه ۱۸۰ میلیون نفر از انواع زخم‌ رنج می‌برند

سالانه ۱۸۰ میلیون نفر از انواع زخم‌ رنج می‌برند

رئیس "سومین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت" با تاکید بر ضرورت پرداختن به موضوع زخم گفت: طبق آمارها، سالانه حدود ۱۸۰ میلیون نفر در جهان با زخم درگیرند.

به گزارش ایسنا، مهدی طبایی صبح امروز در افتتاحیه "سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت"، که در مرکز همایش های رازی در حال برگزاری است، اظهار کرد: امروزه موضوع زخم در دنیا به عنوان یک حوزه مهم در سلامت مطرح است.

وی درعین حال گفت: به نظر می‌رسد در مراکز درمانی متعددی که در کشور وجود دارد، کمتر به موضوع زخم پرداخته شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه طبق آمارها سالانه حدود ۱۸۰ میلیون نفر در جهان با زخم درگیرند، یادآور شد: تعدادی از این زخم ها به صورت جدی نیاز به خدمات درمانی و رسیدگی دارد و تعدادی هم تبدیل به زخم‌های مزمن می‌شوند.

طبایی ادامه داد: زخم‌ها ممکن است عوارض بسیاری همچون عفونت‌ها، اگزماهای مزمن، عوارض حرکتی، قطع عضو و نهایتا مرگ و میر را با خود به همراه داشته باشند، به همین خاطر در دنیا به موضوع زخم اهمیت زیادی داده می‌شود.

هزینه ۲۵ میلیون دلاری امریکا برای درمان زخم

رئیس سومین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت افزود: سیستم بهداشت و درمان آمریکا با جمعیت مخاطب حدود شش و نیم میلیون نفر سالانه حدود ۲۵ میلیون دلار برای موضوع زخم هزینه می‌کند.

طبایی درباره این کنگره گفت: امیدواریم این کنگره که ماحصل زحمات اساتید و همکاران ما در پژوهشکده‌ زخم و ترمیم بافت جهاد علوم پزشکی تهران است، مثمر ثمر باشد.

افزایش ۴۰ درصدی مقالات ارسالی به کنگره زخم و ترمیم بافت

در بخش دیگری از مراسم افتتاحیه این کنگره، پروین منصوری، دبیر علمی بخش بالینی کنگره زخم و ترمیم بافت، گفت: ما در کنگره امسال شاهد رشد ۴۰ درصدی مقالات ارسالی بوده ایم.

وی ادامه داد: حدود ۲۲۰ مقاله در طول چندماه به دبیرخانه کنگره ارسال شد که از بین آن‌ها ۷۰ مورد برای ارائه سخنرانی از ۴ تا ۶ مهرماه انتخاب شد و ۵۹ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره این کنگره توضیح داد: در برنامه امسال در پنل‌های مختلف به موضوعاتی همچون راهکارهای نوین در ترمیم زخم، زخم های دیابتی، پرستاری در زخم، طب مکمل و موارد دیگر پرداخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه مراقبت و مدیریت زخم در علوم پایه نیز اهمیت بسیاری دارد، گفت: ۶۵ درصد از مقالات این کنگره مربوط به علوم پایه و باقی مربوط به علوم بالینی است.

منصوری درباره امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان در این کنگره اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به بعد وسیع زخم، امسال بین ۶ تا ۱۹/۲۵ امتیاز توسط اداره بازآموزی وزارت بهداشت و درمان برای گروه های مخاطب در نظر گرفته شده است. همچنین شرکت در این کنگره برای پرستاران نیز ۶ امتیاز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha