• چهارشنبه / ۴ مهر ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 97070402219
  • منبع : نمایندگی کرمان

استان کرمان قطب ادبیات پایداری شد

ایسنا/کرمان دبیر علمی هفتمین کنگره ادبیات پایداری گفت: با تشکیل شورای علمی از دانشگاه‌های مختلف کشور تاکنون شش کنگره را راه‌اندازی کردیم و اینگونه استان کرمان به عنوان قطب ادبیات پایداری معرفی شد و اسفند ماه سال جاری هفتمین کنگره با محوریت ادبیات تطبیقی پایداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد امیری‌ خراسانی  در مراسم رونمایی از هشت عنوان کتاب تاریخ‌ نامه دفاع مقدس گفت: استان کرمان در تمام زمینه ‌های جایگاه خاص خود را دارد و توانسته، خوب و زیبا جلوه کند در بخش دفاع مقدس نیز اینگونه بوده است.

وی افزود: نخستین کنگره سرداران شهید استان ‌های کرمان و سیستان و بلوچستان سال‌ها قبل در کرمان برگزار شد و با همکاری بیش از 40 استاد دانشگاه زندگینامه بیش از 100 نفر از سرداران این دو استان نگارش یافت و بسیاری از آن‌ها تبدیل به کتاب شد که کار بسیار ارزشمندی بود.

امیری‌ خراسانی با ابراز تأسف نسبت به اینکه در بحث پژوهش و نگارش کمتر کار شده است، بیان کرد: طی سال 82 در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان نخستین انجمن دفاع مقدس تشکیل و اساسنامه ‌ای برای آن نگاشته شد.

وی تصریح کرد: همچنین نخستین بار رشته ادبیات پایداری را در مقطع کارشناسی ارشد در استان کرمان راه‌اندازی شد و اکنون بیش از 30 دانشگاه معتبر کشور این رشته را در دستور کار خود قرار دادند، سپس در صدد بر آمدیم که تحقیقات خود را در این زمینه دانشگاهی کنیم.

 امیری‌ خراسانی اظهار کرد: بر همین اساس نخستین کنگره ادبیات پایداری را برگزار کردیم و دبیرخانه دائمی آن در کرمان قرار گرفت که با تشکیل شورای علمی از دانشگاه‌های مختلف کشور تاکنون شش کنگره را راه ‌اندازی کردیم و اینگونه استان کرمان به عنوان قطب ادبیات پایداری معرفی شد و اسفند ماه سال جاری هفتمین کنگره با محوریت ادبیات تطبیقی پایداری برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha