• دوشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 97070201292
  • منبع : نمایندگی قم

جانشین معاون آموزش جامعة المصطفی العالمیه عنوان کرد:

تحصیل 50 هزار طلبه از 110 ملیت در جامعة المصطفی

تحصیل 50 هزار طلبه از 110 ملیت در جامعة المصطفی

ایسنا/قم ‌جانشین معاون آموزش جامعة المصطفی العالمیه گفت: در حال حاضر 50 هزار طلبه از 110 ملیت در جامعة‌المصطفی مشغول به تحصیل هستند.

‌به گزارش‌ ایسنا‌، حجت الاسلام والمسلمین مجید خالق پور ظهر امروز در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه با اشاره به بازگشایی سال تحصیلی جدید در 4 مهر ماه و تجلیل از 30 طلبه غیر ایرانی نخبه گفت: جامعة المصطفی العالمیه فعالیت های علمی و پژوهشی بی شماری در سطح بین المللی دارد، فارغ التحصیلان غیر ایرانی در جامعة‌المصطفی العالمیه در بسیاری از رده های بلند پایه علمی و مسئولیت های مختلف مشغول به فعالیت هستند و حضور نیروهای این مرکز در تصمیم گیری های متعدد و قانون گذاری و مسائل مدیریتی در جامعه اثربخش است.

وی تصریح کرد: با وجود تنوع فرهنگی به واسطه حضور طلاب از ملیت های گوناگون مدیریت خوبی در حوزه‌های علمی و فرهنگی و آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد، در این راستا دشمن نیز حساسیت های ویژه‌ای نسبت به جامعة المصطفی العالمیه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین خالق پور اظهار کرد: در حال حاضر 50 هزار طلبه از 110 ملیت در جامعة المصطفی مشغول به تحصیل اند در حدود 50 هزار طلبه نیز فارغ التحصیل شده اند؛ امسال نیز سال تحصیلی را با شعار آموزش اثربخش آغاز می کنیم.

وی بیان کرد: 183 مرکز در داخل و خارج از کشور همکاری علمی با جامعة المصطفی دارند و در حدود 500 مرکز علمی زیرمجموعه این مرکز فعال است که 62 مرکز را تاسیس کرده ایم و بقیه به صورت پیوسته و ناپیوسته همکاری دارند.

جانشین معاون آموزش جامعة المصطفی العالمیه خاطرنشان کرد: مقاطع نظام آموزشی این مرکز به صورت سطح رشته ای و نظام سنتی از سطح 1 تا 5 تعریف می شود همچنین جامعة المصطفی العالمیه به سه شیوه برنامه های آموزشی خود را ارائه می کند.

وی گفت: این شیوه ها به صورت حضوری و غیرحضوری و مجازی است هم اکنون 170 رشته فعال داریم و امسال نیز 140 رشته فعال می شود ضمن اینکه 400 رشته متناسب با نیازهای ملیت های مختلف در 6 حوزه دانشی طراحی می شود.

حجت الاسلام والمسلمین خالق پور افزود: در سال تحصیلی جدید 1300 طلبه غیر ایرانی ورودی داشتیم.

وی با بیان این که در فرآیند جذب طلبه افراد از طریق سامانه سمپا ثبت نام کرده و گزینش می‌شوند، اظهار کرد: در سال جاری 99 درصد این طلبه ها در دوره بلند مدت و یک درصد در دوره های کوتاه مدت و مجازی مشغول به تحصیل می شوند.

جانشین معاون آموزش جامعة المصطفی العالمیه بیان کرد: تاکنون 6 هزار پایان نامه و رساله توسط طلبه ها دفاع و یک هزار کتاب و اثر توسط مراکز جامعه المصطفی تالیف شده ست.

وی عنوان کرد: در این مرکز 300 استاد برجسته حوزه هدایت و آموزش را بر عهده دارند و تعدادی از اعضای هیات های علمی و حق التدریسی نیز فعالیت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۲ ۲۰:۴۹

خرج این 50 هزار طلبه با کیست؟