به گزارش ایسنا، این روزنامه نوشت، اسرائیل امیدوار است که بستن حریم هوایی سوریه از سوی روسیه در مقابل جنگندههای اسرائیلی برای یک هفته باشد نه بیشتر و مسکو اقدام به اعمال تحریمهای بیشتر نظیر منطقه پرواز ممنوع در سوریه به روی جنگندههای اسرائیلی در نزدیکی پایگاههای روسی در شمال سوریه نکند زیرا این مساله مانع از رسیدن جنگندههای اسرائیلی به مناطق واقع در شمال از طریق دمشق میشود.
این روزنامه در ادامه آورده است، این تدابیر ممکن است به ایجاد منطقه امن برای نیروهای دولت سوریه و حزبالله لبنان منتهی شود و اسرائیل همچنین نگران است که اعمال محدودیتهای روسیه به ایران اجازه دهد جایگاه و موقعیت آن در منطقه تقویت شود.
هاآرتص به نقل از آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل آورده است، مذاکرات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با مقامات ارشد روس و اعزام هیئتی به ریاست امیکام نورکین، فرمانده نیروی هوایی اسرائیل به مسکو نشان میدهند که دو کشور روابط خوبی دارند اما او در عین حال افزوده است، با وجود آن اسرائیل به دلیل این فاجعه و نتیجه آن احساس میکند روسیه ناراضی است حتی با وجود آنکه به طور غیرمستقیم در این حادثه مسؤول است.
این روزنامه میآورد: اسرائیل در سالهای اخیر عادت کرده بیوقفه در جبهه شمالی عمل کند و بعد از ساقط شدن جنگنده اف ۱۶ اسرائیل توسط سامانه پدافند هوایی سوریه در فوریه گذشته تلآویو به نتایجی رسید اما به حملات خود علیه حاکمیت یک کشور دیگر ادامه داد علی رغم اینکه عملیاتش در آنجا خطرناکتر شده است.
طبق بیانیه وزارت دفاع روسیه خلبانهای اسرائیلی در ۱۷ سپتامبر هواپیمای اطلاعاتی روسیه از نوع IL-۲۰ را سپر حملات سامانه پدافندی سوریه قرار دادند و این هواپیما در معرض حمله سامانههای دفاع هوایی سوریه قرار گرفت در حالی که ۱۵ تن از نیروهای نظامی روسیه در جریان این حادثه کشته شدند.
وزارت دفاع روسیه افزود: جنگندههای اسرائیلی عمدا وضعیت خطرناکی را ایجاد کردند به طورکه تجهیزات اداره پرواز قادر به کمک به هواپیما نبودند در حالیکه آن آماده فرود آمدن بود و در ارتفاع پایین پرواز میکرد و روسیه این اقدام اسرائیل را اقدامی خصمانه قلمداد کرد.
انتهای پیام
نظرات