• یکشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97070100224
  • خبرنگار : 90089

با مخالفت مجلس با یک استفساریه،

معافیت‌های استخدامی خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان در قالب طرح به مجلس می‌آید

معافیت‌های استخدامی خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان در قالب طرح به مجلس می‌آید

مجلس با شمولیت بند «و» ماده ۴۴ قانون استخدامی به جانبازان، آزادگان و همسران شهدا و جانبازان و آزادگان در قالب طرح استفساریه برنامه پنجم توسعه مخالفت کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) تعیین تکلیف طرح استفساریه تبصره ۲ ماده واحده قانون اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه را بار دیگر به کمیسیون اجتماعی ارجاع دادند.

مجلس با ۱۵۳ رای موافق، ۲۱ رای مخالف و ۲ رای ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در جلسه استفساریه مذکور را با موضوع معافیت‌های قانونی جانبازان، آزادگان و خانواده هایشان و خانواده شهدا برای تبدیل به طرح شدن به کمیسیون اجتماعی ارجاع دادند. قبل از این رای گیری، مجلس با ۱۱۰ رأی موافق، ۶۵ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در جلسه با این طرح مخالفت کرد.

نظر شورای نگهبان درباره طرح مذکور به این شرح است: با توجه به انقضای مهلت اجرای قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و پیش بینی احکام مشابه آن در ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و بند (ج) ماده ۸۷ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، تصویب استفساریه مذکور ضرورتی ندارد، لذا موضوع استفساریه و پاسخ حذف می شود.

علی لاریجانی با اشاره به گذشت زمان اجرای قانون برنامه پنجم توسعه، گفت: این استفساریه به دلیل پایان وقت قانونی برنامه پنجم توسعه قابل استناد نیست؛ بنابراین باید به کمیسیون مربوطه ارجاع شود تا در قالب طرحی معافیت های قانونی جانبازان، آزادگان و خانواده هایشان و خانواده شهدا تعریف شود.

براساس بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه دستگاه‌های اجرایی موظفند حداقل ۲۵ درصد نیاز استخدامی خود را از میان فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و فرزندان زادگانی که حداقل ۵ سال سابقه اسارت دارند بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی و آزمونی تامین و از ابتدا آنان را به صورت رسمی قطعی استخدام کنند. ۵ درصد سهمیه استخدامی به سایر جانبازان، آزادگان، رزمندگان و همسر و فرزندان آنان اختصاص می‌یابد. در مواردی  که نیاز به تخصص دارد شرایط عملی لازم‌الرعایه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۱ ۲۰:۴۶

سلام. پدر بنده جانباز 20درصد متوفی هستن. و بنده فوق لیسانس تربیت بدنی هستم و مقاله هم دادم. ولی متاسفانه توی هیچ ارگان دولتی نمیتونم استخدام شم. پدر بنده ترکش از ناحیه سر و کمر و چشم داشتن و موج گرفتگی داشتن. ایشون در سن 50 سالگی بر اثر خونریزی مغزی فوت کردن. چرا ما نباید بتونیم از این مزایا بهرمند بشیم مگه جانباز 20درصد جانباز نیست؟

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۲ ۱۳:۰۴

سلام دوست عزیز تسلیت میگم به خاطر از دست دادن بدر ولی شما باید از طریق قبولی در ازمون ها با نمره بالا من امسال برای دومین بار در استخدامی اموزش برورش شرکت کردم به رغم نمره بالا در مرحله مصاحبه رد شدم فقط تلاش در ضمن منم هم فوق فیزیولوزی می باشم موفق تندرست باشید