به گزارش ایسنا، در همین راستا به بازار کیف و کفش همدان رفتیم تا ضمن بازدید میدانی از اوضاع و احوال بازار مطلع شویم، با خانوادهای که برای خرید به بازار مراجعه کرده بودند، همکلام شدیم، آنها از قیمت سرسامآور کیفوکفش گلایه داشتند و گفتند: با نگاهی به بازار و جویا شدن قیمتها متوجه شدیم توانایی خرید مهر برای فرزندنمان را نداریم و مجبوریم کیف و کفش سال گذشتهاش را تعمیر کنیم تا دوباره از آنها استفاده کند.
با اثر والدینی که همصحبت میشدیم یکی از دغدغهها و معضلات مشترکشان این جمله بود «ما شرمنده فرزندمان میشویم وقتی نتوانیم در سالتحصیلی جدید خواستههای معمولی آنها را برأورده کنیم.»
یکی از فروشندگان کیفوکفش همدان با اظهارناراحتی بیان کرد: مردم از ما انتظارات نابجایس دارند و مردم فکر میکنند تعیین و حتی افزایش قیمت بعضی اجناس برعهده ما بوده و ما در این گرانی سهیم هستیم و گرانفروشی میکنیم.
رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان در اینباره در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه قیمت کیف و کفش افزایش چندانی نداشته است، اظهار کرد: قیمت کیف وکفش در همدان برای دانشآموزان به طور قطع افزایش داشته اما نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری نداشته است.
احمد گازرانی با اشاره به تولیدات داخلی کیفوکفش بیان کرد: این روزها مردم به دنبال کیف وکفش ایرانی هستند و این امر باعث شده تا تولیدکنندگان علاقه زیادی به تولیدات داخلی داشته باشند ضمن اینکه امسال اجناس خارجی چه به صورت واردات یا قاچاق نداریم.
وی با بیان اینکه قیمت کیفوکفش نسبت به سال گذشته افزایش چندانی نداشته است، گفت: با وجود اینکه افزایش قیمت چندانی نداریم، بسیاری از خانوادهها توان مالی خرید و تهیه کیفوکفش مدارس را برای فرزندانشان ندارند.
رئیس اتحادیه کیفوکفش همدان با تأکید بر اینکه تولیدکنندگان و فروشندگان در وضعیت بد اقتصادی قرار دارند، عنوان کرد: تولیدکنندگان و فروشندگان با وجود شرایط نابسامان اقتصادی و افزایش قیمت مردم را درک میکنند و سود دریافتی خود را کاهش دادهاند تا با قیمت پایینتری اجناس خود را به مردم بفروشند.
وی با اشاره به قیمت و نوع و کیفیت کیفوکفش خاطرنشان کرد: با توجه به متفاوت بودن نوع کیفیت در حال حاضر کفش از 10 هزار تومان تا 300 هزار تومان وکیف هم از 10هزار تومان تا 300 هزا تومان در بازار برای دانشآموزان وجو دارد.
انتهای پیام
نظرات