به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مون جائه این، رئیسجمهوری کره جنوبی امروز (سه شنبه) وارد کرهشمالی شد تا به بررسی روند صلح با کیم جونگ اون، رهبر کرهشمالی بپردازد.
هواپیمای رئیسجمهوری کرهجنوبی در فرودگاه بینالمللی "سون آن" در حومه پیونگیانگ به زمین نشست و اون از رئیسجمهوری کرهجنوبی استقبال کرد.
کیم به همراه همسرش رای سول جو از رئیسجمهوری کرهجنوبی و کیم جونگ سوک همسرش استقبال کرد.
خواهر رهبر کرهشمالی در حالی که بین تیم تشریفات جهت دستور دادن به آنها برای استقبال به نحو احسن از مهمانان میدوید مورد توجه رسانهها قرار گرفت.
کیم جونگ اون و مون جائه- این سوار بر یک خودرو در خیابانهای پیونگیانگ رژه رفتند.تصاویر ثبت شده توسط رسانههای کره جنوبی نشان داد که این دو رهبر سوار بر یک لیموزین مشکی با لبخند برای ساکنین کره شمالی که در خیابانهای پیونگیانگ به صف شده بودند، دست تکان میدادند.
بسیاری از مردم کره شمالی لباس سنتی و رنگی کشورشان را به تن داشته، شعارهایی را سر دادند و گلهای مصنوعی را که در دست داشتند، تکان میدادند.
کاروانی از خودوروها و موتورسیکلتها نیز خودروی حامل رهبران دو کره را اسکورت میکردند.
در سفر سه روزه این به پیونگیانگ (از ۱۸ تا ۲۰ سپتامبر) دو طرف بهبود روابط، خلع سلاح هستهای در شبه جزیره کره، گسترش مذاکرات بین کره شمالی و آمریکا و نیز کاهش تنش نظامی در شبه جزیره کره را بررسی خواهند کرد.
رئیسجمهوری کرهجنوبی قبل از عزیمت به پیونگ یانگ گفته بود، نشست رهبران دو کره دارای اهمیت بسیاری است چراکه موجب ازسرگیری مذاکره بین کرهشمالی و آمریکا شد.
در جریان این دیدار رهبر کره شمالی گفت که دیدارش با ترامپ در ماه ژوئن ثبات سیاسی را ایجاد کرد و انتظار پیشرفت بیشتر را دارد.
مون جائه این، همراه هیاتی ۲۰۰ نفره از فعالان اقتصادی، نمایندگان مذهبی و فرهنگی و مسئولان ورزشی این کشور به کره شمالی سفر کرده است.
نشست رهبران دو کره در پیونگیانگ با توجه به افزایش تنش میان روسیه و آمریکا بر سر تحریمهای کره شمالی نیز قابل توجه است.
رئیسجمهور کره جنوبی در پی کاهش تنش نظامی در شبه جزیره کره است و تصمیم دارد روابط دوجانبه کرهجنوبی و کره شمالی را بهبود بخشد و به این ترتیب شرایط توافق صلح میان دو کشور را فراهم کند.
به نقل از محافل نزدیک به دولت کرهجنوبی، این تصمیم دارد در نشست پیونگیانگ پیشنهادهایی به رهبر کره شمالی ارائه کند که شامل چارچوب مشخصی برای خلع سلاح اتمی کره شمالی میشود و بیانیهای برای پایان وضعیت جنگی در کره را نیز در برمیگیرد.
جنگ دو کره در فاصله سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ با توافق بر سر آتشبس به پایان رسید، اما دو کشور تا کنون هنوز قرارداد صلح را امضاء نکردهاند.
انتهای پیام
نظرات