به گزارش ایسنا، به نقل از مجله نشنال ریویو، مانیشا سینگ، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور تجارت و اقتصاد به کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: مایه تاسف است که مقامات دولتهای پیشین برای سازش بر سر اقدامات این دولت تلاش کنند.
این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا افزود: من شخصا اطلاعاتی از این دیدارها ندارم اما اگر چنین دیداری بار دیگر اتفاق بیفتد، آن را اقدامی بسیار نامناسب خواهم دانست.
این مقام وزارت خارجه آمریکا همچنین اظهار کرد: ما تمرکز خود را بر استراتژی جدیدمان درباره ایران حفظ میکنیم و در راستای آن اقداماتی را در نظر داریم که از پیش آنها را تعیین کردهایم.
به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک تایمز، جان کری اعلام کرده است، در دو سال اخیر پس از ترک کاخ سفید «سه، چهار مرتبه» در شهرهایی همچون نروژ، مونیخ و چند نشست بینالمللی دیگر با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، ملاقات کرده است.
به نوشته نیویورک تایمز، کری مدعی شده است که در این دیدارها به صراحت از ظریف خواسته است که موضع جامعه جهانی درباره برنامه موشکی ایران و حمایتش از حزبالله را درک کند.
به گزارش فاکس نیوز، کری همچنین در برنامه ای رادیویی تایید کرد که از زمان ترک کاخ سفید، "سه چهار بار" با وزیر امور خارجه ایران دیدار داشته است.
او در این باره توضیح داد که در این دیدارها کارش مشاوره دادن به جواد ظریف، برای مواجهه با سیاست خارجی دونالد ترامپ نبوده است، بلکه خواسته در دیدارهایش متوجه شود "ایران ممکن است چه کاری برای بهبود مناسبات منطقه انجام دهد؟ بحران یمن چه طور حل میشود؟ برای صلح در سوریه چه کار خواهید کرد؟"
کری همچنین در گفت و گویش با برنامه "نشست روزانه با دانا پرینو" که از شبکه فاکس نیوز پخش می شود، تکذیب نکرد که به ایرانی ها گفته است، تا پایان دوره ترامپ و روی کار آمدن یک رییس جمهور دموکرات دیگر منتظر بمانند.
این دیپلمات سابق آمریکایی گفت: فکر می کنم همه در جهان درباره منتظر ماندهاند تا پایان دوران ریاست جمهوری ترامپ صحبت می کنند.
کری و ظریف مذاکره کنندگان اصلی توافق هسته ای ایران بودند که ترامپ در ماه مه به طور یک جانبه از آن خارج شد.
انتهای پیام
نظرات