• چهارشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۷:۳۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97060703840
  • خبرنگار : 71604

ساخت ابزار جدیدی که به طراحی رایانه‌ای سرعت می‌بخشد

ساخت ابزار جدیدی که به طراحی رایانه‌ای سرعت می‌بخشد

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"، ابزار جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند به طراحی‌های رایانه‌ای سرعت بدهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فست‌کمپانی، پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"(MIT) با همکاری "دانشگاه کلمبیا"(Columbia University)، ابزاری ابداع کرده‌اند که به صورت خودکار، محصولات را طراحی و تحلیل می‌کند.

این ابزار، شامل دو چراغ مطالعه است که هر کدام، سه دسته دارند و قابل خم شدن و استفاده‌های گوناگون هستند. هم چراغ‌ها و هم دسته‌ها براساس یک الگوریتم طراحی شده‌اند.

طراحانی که با نرم‌افزار رایانه‌ای کار می‌کنند، می‌توانند از این ابزار استفاده کنند. روش ساخت این فناوری را می‌توان در هر وسیله دیگری از جمله، چراغ یا قایق به کار برد. این روش می‌تواند طراحی‌هایی از ابزار ارائه دهد که هر یک، کارآیی متفاوتی دارند.

مهندسان برای هدایت این ابزار، از برنامه‌های "طراحی به کمک رایانه"(CAD) استفاده کردند تا پارامترهای طراحی را اصلاح و برای برطرف کردن نیازهای ویژه مانند وزن، تعادل و دوام، اهداف اجرایی را شبیه‌سازی کنند اما این برنامه‌ها به کاربرانی نیاز دارند که طراحی‌ها را اصلاح و نتایج را تنها برای یک هدف اجرایی شبیه‌سازی کنند. از آنجا که محصولات باید از عهده اهداف گوناگون و متناقضی برآیند، این فرآیند به زمان بسیاری نیاز دارد.

در توضیح این فناوری آمده است: یکی از محدودیت‌های اساسی روش‌های معمول طراحی، این است که آنها به عملکرد مستقلی برای ارزیابی اجرا نیاز دارند. در هر حال، معیارهای گوناگونی برای ارزیابی کیفیت طراحی مورد استفاده قرار می‌گیرند. ساختارها باید بادوام و سبک‌وزن باشند. 

این ابزار، ابتدا طراحی‌های بهینه را برای سه هدف اجرایی محاسبه می‌کند و سپس، به تصویربرداری از طراحی‌ها می‌پردازد. کاربران می‌توانند برای اولویت‌بندی اهداف، از یک مکان‌نما کمک بگیرند. با حرکت کردن مکان‌نما، طراحی‌های سه‌بعدی ظاهر می‌شوند.

این روش می‌تواند برای طراحی و مهندسی کالاها و بخش‌های صنعتی به کار رود و برخی از گمان‌های انسانی را در مورد طراحی و تکمیل اهداف استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha