• سه‌شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 97060603067
  • منبع : نمایندگی کردستان

سونامی سرطان در ایران، واقعیت دارد؟

سونامی سرطان در ایران، واقعیت دارد؟

ایسنا/کردستان رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در زمینه انتشار بعضی اخبار در زمینه سونامی سرطان در کشور و استان اظهار کرد: چیزی به نام سونامی سرطان وجود ندارد بلکه آن چیزی که واقعیت دارد افزایش و بهبود روش‌های تشخیصی و نیز ارتقای آگاهی‌های مردم است که منجر به افزایش آمارها در خصوص این بیماری شده است، ضمن اینکه دانشمندان جوان دانشگاه با پژوهش‌هایی که انجام می‌دهند سعی در شناسایی، حذف عوامل و فاکتورهای موثر بر روی بیماریِهای مختلف و از جمله سرطان دارند.

به گزارش ایسنا، سیامک واحدی ضمن تبریک هفته دولتو گرامیداشت یاد و نام شهدای دولت، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تمامی اوقات و روزهای سال با جدیت و نهایت تلاش به ارائه خدمات با کیفیت به مردم استان می‌پردازد اما در بعضی مناسبت‌ها از جمله هفته دولت از خدمات و پروژه‌های خاتمه یافته جدید رونمایی می‌کند. 

  وی عنوان کرد: در هفته دولت امسال چهار پروژه شامل مرکز غربالگری، تشخیص و درمان سرطان در شهرستان‌های مریوان و قروه به همراه مراکز جامع سلامت کانی دینار و پایگلان افتتاح خواهد شد.

واحدی در زمینه سطح بندی خدمات در مجموعه وزارت بهداشت در سطح کشور، ذکرکرد: تخصیص امکانات، تجهیزات و حتی نیروها در بین دانشگاههای علوم پزشکی با توجه به جمعیت های تحت پوشش صورت می‌گیرد و خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در اکثر موارد هیچ نوع کمبود و یا محرومیت ویژه استان ندارد و اگر احیانا کمبودی هم وجود داشته باشد دقیقا شبیه به سایر نقاط و استانهای دیگر کشور است. 

وی در ادامه با اشاره به افتتاح و بهره‌برداری از بیمارستان کوثر سنندج در سال قبل، افزود: در آینده ای نزدیک جزو بهترین بیمارستانهای کشور خواهیم بود و نیز بیمارستان بعثت سنندج به صورت تخصصی به ارائه خدمات مادر و کودک می‌پردازد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با توجه به وضعیت پزشکان متخصص و فوق تخصص بیمارستان ها گفت: مقیمی پزشکان متخصص و فوق تخصص که در بیمارستان‌های دانشگاه اجرا شده است، کیفیت ارائه خدمات به بیماران را ارتقا داده و نیز تخصیص این نیروها در کشور بر اساس جمعیت صورت می گیرد که در این زمینه 1.50 نیروها در کشور به استان کردستان تخصیص می یابد. 

واحدی با اشاره به اولویت‌های دانشگاه در سال جاری ذکر کرد: در زمینه تامین و تخصیص پزشکان متخصص و فوق تخصص سعی بر این است که نیازمندیهای چهار شهرستان سقز، دهگلان، دیواندره و سروآباد به صورت ویژه تامین شود. 

وی با اشاره به پیشرفت های دانشگاه در زمینه آموزش عالی، خاطرنشان کرد: در سال 1371 فقط یک آموزشکده پرستاری در استان وجود داشت، اما امروز دانشگاه علوم پزشکی کردستان با پنج دانشکده به آموزش و تربیت نیروهای توانمند می‌پردازد که نشان از روند پیشرفت دانشگاه دارد. 

   


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha