به گزارش خبرنگار ایسنا، مهدی خضری پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران، در خصوص اعتراضات کامیون داران طی چند ماه گذشته، اظهار کرد: شرایط اقتصادی نامناسب و تورمی که در حوزه ارز وجود دارد، متاسفانه تاثیر مستقیم بر بخش حمل و نقل گذاشته که منجر به اعتراض رانندگان شده است.
وی با بیان اینکه رانندگان در اعتراضات خود پیشنهاد افزایش نرخ دستمزد خود را داده بودند، تصریح کرد: قیمت حمل و نقل به طور مستقیم بر قیمت تمام شده بار اثرگذار است که این اعتراضات در نهایت منجر به افزایش 20 تا 25 درصدی نرخ حمل کالا در استان شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان به اعتراضات مربوط به بیمه تامین اجتماعی رانندگان اشاره کرد و افزود: پیش از این دولت 50 درصد به صورت سوبسید بیمه تامین اجتماعی رانندگان را پرداخت می کرد که از اردیبهشت امسال این یارانه قطع شد، اما در نهایت با اعتراضات و برگزاری جلسات مختلف این بخشنامه لغو شد.
وی سقف حداقل حقوق بازنشستگی رانندگان بعد از 30 سال را دیگر مورد اعتراضی رانندگان مطرح کرد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته پایه حقوق بازنشستگی رانندگان از 1.3 به 1.5 افزایش و اکنون حداقل حقوق آنها به یک میلیون و 700 هزار تومان رسیده است.
خضری با بیان اینکه تامین لاستیک و قطعات خودروهای سنگین با نرخ مشخص یکی دیگر از خواسته های رانندگان بود، اظهار کرد: متاسفانه به دلیل افزایش نرخ ارز، قیمت لاستیک گران شد، اما با هماهنگی تعزیرات حکومتی لاستیک در مراکز مشخص و با قیمت کنترل توزیع شده، البته هنوز کمبودهایی وجود دارد و ساماندهی خوبی صورت نگرفته است.
وی تاکید کرد: براساس تصمیمات صورت گرفته قرار است ارز 4200 تومانی به لاستیک خودروهای سنگین تخصیص یابد، البته این آمادگی وجود دارد تا این نرخ ارز را برای واردات لاستیک در اختیار تشکل های صنفی قرار داده دهیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان افزود: از سوی دیگر قطعات مصرفی خودروهای سنگین 2 تا سه برابر افزایش یافته که این موجب نگرانی رانندگان شده است و امیدواریم سازمان صمت این مشکل را برطرف کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این اداره کل به مناسبت هفته دولت 60 پروژه راهداری با مبلغ 1000 میلیارد ریال در بخش های مختلف از جمله روکش آسفالت، ایمن سازی راهها، ایمنی حمل و نقل، مکانیزه کردن معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمه سنگین، پروژه های WIM و ... افتتاح کرده است، افزود: در شرایط اقتصادی امروز اداره راهداری با همکاری بخش خصوصی پروژه های خود را به ثمر رسانده است.
خضری با بیان اینکه استان اصفهان با داشتن 12 هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی جز شریان های مواصلاتی اصلی کشور است، افزود: در این راستا اصفهان رتبه نخست حمل و نقل جاده ای و رتبه دوم حمل مسافر را در کشور دارد.
وی با اشاره به ثبت 268 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان در سال 96، افزود: طی پنج ماه نخست امسال 142 میلیون تردد توسط دوربین های ترددشمار ثبت شده است، همچنین در سال گذشته اصفهان با ثبت 48 میلیون تن جابجایی رتبه نخست کشور را کسب کرده و حدود 15 میلیون مسافر در محورهای مواصلاتی استان جابجا شده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان در خصوص افزایش تصادفات جاده ای منجر به فوت در کشور و استان اصفهان، اظهار کرد: مطابق آمار پزشکی قانونی طی چهار ماه نخست سال گذشته تعداد تصادفات منجر به فوت در راه های استان 204 نفر بود که در مدت مشابه امسال 211 نفر اعلام شده است، همچنین 8505 مصدوم در تصادفات جاده اس اصفهان در چهار ماه سال گذشته داشتیم که این آمار در سال جاری به 9302 نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات