• سه‌شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97060602796
  • خبرنگار : 71593

ترکیه: دربرابر تحریم‌های آمریکا علیه ایران با فرانسه همکاری می‌کنیم

ترکیه: دربرابر تحریم‌های آمریکا علیه ایران با فرانسه همکاری می‌کنیم

وزیر خزانه‌داری و دارایی ترکیه گفت، آنکارا در برابر فشارهای آمریکا برای اعمال تحریم‌ها علیه ایران و سایر نزاع‌های تجاری آمریکا، با فرانسه همکاری خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری احوال، برات آلبایراک، وزیر دارایی ترکیه و داماد رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه در کنفرانس خبری مشترک خود با برونو لومیر، ‌وزیر اقتصاد فرانسه اظهار کرد، پاریس از اقتصاد خاورمیانه حمایت و با اقدامات آمریکا علیه ترکیه مخالفت کرده است.

آلبایراک افزود: دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا با اعمال تحریم ها علیه کشورهایی همچون ایران و ترکیه، خود را منزوی و از متحدان جهانی دور می کند و به اعتبار دلار به عنوان یک واحد پولی تجاری در سطح جهان لطمه می زند و به همین دلیل کشورها به تدریج تجارت با واحدهای پولی مشترکی به جز دلار را در نظر می گیرند؛ مانند ترکیه که تجارت خود با اتحادیه اروپا را با واحد پولی یورو صورت می‌دهد.

دونالد ترامپ از همه کشورها و کارآفرینان تجاری درخواست کرده است که به تحریم های واشنگتن علیه تهران پایبند بمانند و به آنان هشدار داده است که در غیر این صورت با اقدامات تنبیهی آمریکا مواجه خواهند شد.

ترامپ همچنین دو. وزیر ترکیه‌ای را تحت تحریم قرار داده و عوارض گمرکی واردات فولاد را در نزاع با ترکیه بر سر بازداشت یک کشیش آمریکایی به دو برابر رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha