• دوشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97060502347
  • خبرنگار : 71593

وکیل ایران در دادگاه لاهه:

به‌دنبال راهکاری دیپلماتیک برای حل نزاع میان ایران و آمریکا بوده‌ایم اما...

به‌دنبال راهکاری دیپلماتیک برای حل نزاع میان ایران و آمریکا بوده‌ایم اما...

وکیل ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه گفت: آمریکا به طورعلنی سیاستی را ترویج می‌کند که تخریب اقتصاد ایران، شرکت‌ها و افراد با ملیت ایرانی را تا شدیدترین حد ممکن دنبال کند.

به گزارش ایسنا، محسن محبی، وکیل ایران در دادگاه جهانی برای رسیدگی به شکایت ایران علیه تحریم‌های آمریکا، در جلسه استماع این دادگاه گفت: تحریم‌های جدید واشنگتن علیه تهران با هدف تخریب اقتصاد ایران و با شدیدترین حد ممکن است.

محبی همچنین تصریح کرد: این سیاست به روشنی ناقض پیمان دوستی ۱۹۵۵ است.

نماینده ایران در دادگاه لاهه افزود: تهران به دنبال راهکاری دیپلماتیک برای حل نزاع میان دو کشور بوده اما این تلاش از سوی آمریکا رد شده است.

محبی تاکید کرد: ایران به مفاد توافق ۲۰۱۵ پایبند بوده و از این رو بازگشت تحریم‌ها علیه تهران غیرقابل توجیه است.

وی همچنین متذکر شد که اعمال این تحریم‌ها هم‌اکنون تاثیرات مخربی بر اقتصاد و جامعه ایران داشته و وضعیت حساس خاورمیانه‌ را بیش از پیش در خطر بی‌ثباتی قرار می‌دهد.

نماینده ایران تصریح کرد: این سیاست چیزی جز تهاجم اقتصادی صریح علیه کشورم نیست.

آمریکا در واکنش مکتوب اولیه خود که در دادگاه ارائه شد، اظهار کرد که دیوان بین المللی دادگستری را فاقد صلاحیت قضایی برای رسیدگی به این پرونده می‌داند و اظهارات ایران خارج از مرزهای این پیمان است.

گزاره برگ ایران در خصوص دعوا علیه آمریکا نزد دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه

وزارت خارجه کشورمان گزاره برگی ( FACT SHEET ) را در خصوص دعوای جمهوری اسلامی ایران علیه ایالات متحده آمریکا نزد دیوان بین المللی دادگستری لاهه منتشر کرد.

به گزارش ایسنا در این گزاره برگ به 11 سوال درخصوص دعوای جمهوری اسلامی ایران علیه ایالات متحده آمریکا نزد دیوان بین المللی دادگستری لاهه پاسخ داده شده است.

متن کامل این گزاره برگ در اینجا قابل مشاهده است.

این دادگاه به درخواست ایران مبنی بر صدور دستور موقت در پرونده نقض تعهدات آمریکا به موجب عهدنامه مودت تشکیل شده و جلسات استماع آن چهار روز(۵ تا ۸ شهریور) به طول خواهد انجامید و رای دادگاه تا یک ماه پس از آن ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۵ ۱۶:۱۴

راي دادگاه در صورت به نفع ايران بودن به آمريکا اعلام مي‌شود و آمريکا هم قطعا" صلاحيت دادگاه را رد مي‌کند بعد به شوراي امنيت ارجاع مي‌شود و در آن‌جا در صورت طرح در شوراي امنيت با وتوي آمريکا مواجه و پرونده مختومه مي‌شود.