وی در گفتوگو با ایسنا، افزود: مجموع عوامل و شرایط موجود در فضای کسب و کار کشور و همچنین برخورداری از جوانان متخصص و مهمتر از آن تجارب گذشته بانک سپه در حوزه فناوری اطلاعات باعث شد که برنامهای مدون برای حضور قدرتمند و منحصربفرد در این حوزه با هدف نوآوری و کارآفرینی شکل گیرد. در همین راستا این بانک به زودی با تجهیز همه امکانات و توانمندیهای خود، تحولی بزرگ و بنیادین در حوزه فناوریهای نوین بانکی رقم خواهد زد.
گفتنی است، شرکت رایانه خدمات امید متعلق به بانک سپه که تا پیش از این عمدتاً در حوزههای تولید نرمافزارهای بانکداری، دستگاههای خودپرداز و پشتیبانی نرمافزاری و سختافزاری شعب فعالیت داشت، در مسیر سیاست گذاری و رویکرد جدید مدیریتی در بانک سپه تلاش خواهد کرد از طریق سازماندهی شرکتهای تخصصی و مستقل و یکپارچه از جمله در حوزه توسعه نظام پرداخت الکترونیک و راهاندازی مرکز نوآوری فناوریهای مالی، قلمرو کارآفرینیهای نوین در نظام بانکی را شتاب ویژه بخشد.
این گزارش میافزاید: از جمله اهدافی که بانک سپه در این راستا دنبال میکند، تبدیل هلدینگ فناوری اطلاعات امید بانک سپه به مرکز ثقل عمده و محوری در حوزه استارتآپها و فین تکها است.
انتهای پیام
نظرات