• پنجشنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97060100183
  • خبرنگار : 71560

جزییات طرح اجاره منازل خالی

جزییات طرح اجاره منازل خالی

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: در ظرف یک ماه اگر منازل خالی شناسایی شده اجاره داده نشود دادستان به عنوان مدعی العموم شخصا ورود پیدا می کند و منازل را اجاره می دهد.

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جزئیات طرح اجاره منازل خالی بیان کرد: ما دو میلیون و ۶۰۰ هزار منزل خالی در کشور داریم که سه برابر میانگین در کشورهای پیشرفته است. این منازل توسط مالکان احتکار شده است. در کشورهای پیشرفته نظیر فرانسه مالکان را الزام می کنند تا منازل خود را اجاره دهند تا عرضه و تقاضا در بازار به تناسب برسد و فشار بر قشر مستضعف وارد نشود.


وی در ادامه اظهار کرد: در اول انقلاب نیز در شورای عالی انقلاب افرادی نظیر شهید بهشتی و مطهری و مراجع عظام از لحاظ شرعی بودن این نظر را داشتند و ما در این زمینه قانون لازم داشتیم.

ابوترابی تصریح کرد: در پروژه مسکن مهر دو و نیم میلیون منزل در کشور ساخته شد در حالی که ما اکنون به این میزان منزل خالی در کشور داریم که اکثرا متعلق به افرادی است که در خارج از کشور هستند. این طرح در جهت حمایت از قشر مستضعف و کنترل اجاره بها آماده شده است.

وی خاطر نشان کرد: این طرح به مالکان فرصت می‌دهد تا ظرف یک ماه منازل خود را اجاره دهند در غیر این صورت دادستان به عنوان مدعی العموم ورود می‌کند و کارشناسی رسمی از منزل بازدید کرده و آن را قیمت گذاری می‌کند. در نهایت دادستان خود قرارداد اجاره را تنظیم می‌کند و اجاره به صورت ماهیانه به دادستان پرداخت می شود.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا برای شناسایی دقیق این افراد می‌توان از قبوض آب و برق و گاز استفاده کرد، گفت: برای شناسایی منازل ظرفیت خوبی ایجاد شده که مردم از طریق سامانه‌ای منازل خالی را ثبت می کنند. مردم چون در مضیقه هستند خود بهترین ناظر محسوب می‌شوند. زمانی که اطلاعات در اختیار دادستان قرار گیرد، پس از راستی آزمایی به موضوع ورود پیدا می‌کند. یکی از راه های شناسایی نیز می تواند قبوض برق و آب و گاز باشد.

ابوترابی در پاسخ به این سوال که با افرادی که خانه‌های خود را اجاره نمی‌دهند چه برخوردی خواهد شد، بیان کرد: در ظرف یک ماه اگر منازل شناسایی شده اجاره داده نشود دادستان به عنوان مدعی العموم شخصا ورود پیدا می‌کند و منازل را اجاره می دهد.

وی در پاسخ به سوالی دیگر که آیا قانون مالیات می‌تواند راه حلی برای برخورد با این افراد باشد، بیان کرد: قانون مالیات در حال حاضر وجود دارد ولی وزارت راه و شهرسازی به دلایل متعددی که آورده است آن را اجرایی نمی‌کند که البته این دلایل از نظر ما واهی است. اکنون این قانون وجود دارد و برای اجرایی شدن آن باید پیگیری‌های لازم صورت گیرد.


ابوترابی در پایان در پاسخ به این سوال که اگر مالکان برای فرار از این طرح منازل خود را به آشنایان خود به صورت صوری اجاره دهند چگونه می‌توان جلو آنها را گرفت، گفت: در این طرح چون مردم خود ناظر هستند اطلاع رسانی خواهند کرد. مردم خودشان بهترین منابع برای بیان حقایق هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۱ ۱۴:۵۴

طرح مسخره وشکست خورده است

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۱ ۱۵:۴۶

چندوقته دیگه هم میگین هر کی توی حسابش بالای ده میلیون تومن داره باید بگیریم و به نیازمندان بدیم خیلی جالبه مسوولان به جای اینکه رفاه بیش‌تری ایجاد کنن فقط به به فکر دزدی از ملت هستن

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۰۱ ۱۸:۵۰

معلومه که شما دنبال پول میگردین میخواین چه کار کنید؟ دستگیر کنید؟ این همه احتکار رخ داده الان گرفتن مسکن چه کار به قبوض آن‌ها دارین؟ آدم نماز‌خوان قبله‌ش راسته برین از خونه‌های نماینده و دوربر دولت شروع کنید انگاری زوریه