• دوشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97052915262
  • خبرنگار : 71604

تولید آنتی‌بیوتیک با بهره‌گیری از پروتئین هضم غذا

تولید آنتی‌بیوتیک با بهره‌گیری از پروتئین هضم غذا

پژوهشگران "ام.آی.تی" در بررسی اخیر خود دریافتند که می‌توان از نوعی پروتئین که در هضم غذا نقش دارد، آنتی‌بیوتیک تولید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ام.آی.تی نیوز، بدن انسان، پپتیدهای ضدمیکروبی بسیاری تولید می‌کند که می‌توانند در از بین بردن عفونت، به سیستم ایمنی کمک کنند.

پپتیدها، پلیمرهای کوچکی هستند که از به هم پیوستن اسیدهای آمینه با ترتیب مشخص و با پیوند پپتیدی تشکیل شده‌اند. دانشمندان در بررسی این پپتیدها به عنوان آنتی‌بیوتیک‌های احتمالی، دریافتند پپتیدهای دیگر موجود در بدن انسان، می‌توانند اثرات ضدمیکروبی داشته باشند و احتمال کشف آنتی‌بیوتیک های جدید را افزایش دهند.

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"(MIT) و "دانشگاه فردریکو دوم ناپل"(University of Naples Federico II) ایتالیا دریافتند که بخشی از پروتئین "پپسین"(pepsinogen) که آنزیمی برای هضم غذا در معده است، می‌تواند باکتری‌هایی مانند سالمونلا و اشریشیا کلی را از بین ببرد.

پژوهشگران معتقدند شاید با اصلاح این پپتیدها برای افزایش فعالیت ضدمیکروبی آنها، بتوان پپتیدهای ترکیبی ابداع کرد که در مقابل باکتری‌های مقاوم در برابر دارو، مانند آنتی‌بیوتیک عمل کنند.

"سزار دلا فونته‌نانز"(Cesar de la Fuente-Nunez)، از پژوهشگران ام.آی.تی و نویسنده ارشد این پژوهش گفت: این پپتیدها، چارچوبی عالی برای مهندسی شدن دارند. در حال حاضر، ایده ما، استفاده از زیست‌شناسی ترکیبی برای اصلاح و تولید بیشتر پپتیدهاست.

این پژوهش، در مجله "ACS Synthetic Biology" به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha